Arama sonuçları: *

• Users: Disec
  • Order by date
  1. Disec

Çözüldü✓ Bilgisayarım Kapanmıyor

Teşekkür ederim işe yaradı sağ olun
  2. Disec

Yardım HDD'mi Birincil Disk Yaptım

tamamdır teşekkür ederim şimdiden disk işlerini halletmek için sanırım içinin boş olması lazımmış ben bu kapanmamanın da ondan kaynaklandığını düşünüyorum olmadı format atarız oyunlar vs iner sıkıntı değil de önemli dosyaları nereye yedeklicez
  3. Disec

HDD'yi taktığımdan beri bilgisayarım kapanmıyor onun hakkında bir bilginiz varsa linkini bırakıyorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/bilgisayarim-kapanmiyor.427970/
  4. Disec

zaten sorun o windowsun yüklü olduğu disk basit birim oldu
  5. Disec

Çözüldü✓ Bilgisayarım Kapanmıyor

Arkadaşlar bilgisayarımı kapatma tuşuna bastığımda kapatılıyor oluyor ve 10 saniye sonra oturum tekrar açılıyor asla kapanmıyor. Her seferinde PSU güç düğmesi üzerinden kapatmak zorunda kalıyorum bu da beni korkutuyor. Dahili HDD taktığımdan beri bu sorunla karşılaşıyorum.
  6. Disec

Arkadaşlar 500GB SSD(m2) almıştım fakat yetmediğini görünce eski laptopımdan HDD'yi söküp kasama taktım fakat taktığımda disk 3 parçaya ayrıldığından birleştirmek istedim birleştirirken de yanlışlıkla HDD'yi birincil disk yapmışım. Nasıl düzelteceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
  7. Disec

Monitörden ses alamıyorum

son sürüm yüklü realtek
  8. Disec

aynen hdmi ile anakart girişine bağlı
  9. Disec

monitör olarak televizyon kullanıyorum şimdilik, Beko. Laptoptan bağlayınca çok güzel ses veriyordu.
  10. Disec

Merhabalar daha dün yeni bilgisayar aldım fakat bilgisayarı monitöre bağladığımda monitörden ses gelmedi. Bilgisayar dahili grafik işlemcili o yüzden anakartın girişine bağladım. Kayıttan yürütme kısmına baktığımda da göremedim monitörü. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok iyi olur.
  11. Disec

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

aynen o çıkardım kutusundan çalıştırıcam şimdi
  12. Disec

ahahaahahfjdhaffds ekran kartını 2070 düşünüyordum, stok probleminin çözülmesini bekliyorum. Onu araştırırken birden bu kasa düştü işte önüme.. sadece ekran kartı 7500tl kasanın. 1622013355 Ulan kasa geldi.
  13. Disec

Bu topladığım sistem baya iyi, sistemde B560M-A anakart, 10600k, 3600mhz 2x8 ram, samsung evo 970 plus falan var ama ekran kartı yoktu stok yüzünden. Bu sistemi görünce iptal edip bunu alıyım dedim. 7500tl tutmuştu bu topladığım sistem.
  14. Disec

Tamamdır, hiç kasmayalım o zaman. Kargoda bir ezik bulup tutanak yoluyla iade etmeye bakıyım ben.
  15. Disec

İptal kısmı yok işte sorun o. Discord adresin varsa istersen oradan iletişime geçelim. Burada bildirimi açık çok kullanıcı vardır, konu kirliliği açısından sıkıntı olmasın. Thiago Anıltara#6649
  16. Disec

Konudan konuya atlamak gibi olacak fakat incehesap hakkında bir bilgin var mı? Oradan kendime bir kasa toplamıştım fakat montajı yapıldığından dolayı iade kapsamına girmediğini söylediler şimdi. Bu kasayı o siparişimi iptal edip alıcaktım.
  17. Disec

Hazır sistemlerde parça değişmez -özelleştirme hariç-. Değişirse zaten DA-SİSTEM5 değil de DA-SİSTEM6 falan olur.
  18. Disec

yan ekranımda stok beklerken yayın izliyordum, bir şeyler aldım mutfaktan geriye geldiğimde f5 attım ve sepete ekle yazısı çıktı. Anlamadım bi' yukarı baktım "stokta" yazıyordu. Sonrasını anlattım zaten.
  19. Disec

yaklaşık 15 dakika önce sepete ekle yazısı çıktı, bastığımda bu üründen sepete daha fazla ekleyemezsiniz dedi. Sepete girdim ürün yok, geri çıktım stok yok :(
  20. Disec

Usta nasıl yakalıyorsun stoğu bildirim falan da açılmıyor. Benim de almam lazım.
Top Bottom