Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Gelince incelemeleri bekliyoruz beyler bir rdr2 cyberpunk testi yaparsınız artık fasjnfsaf Bu arada imzamdaki pcye gidecektim ama zaten ekran kartlarında bir fiyat oynama olmadığı için erkenden 3600 almak yerine taksitlerin bitmesini bekleyip 5600x alıcam ya daha mantıklı geldi bana
Rdr testi var zaten donanım arşivi kanalında sistemi tanıtırken.Cyberpunk testini bilemem ama 😌.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Rdr testi var zaten donanım arşivi kanalında sistemi tanıtırken.Cyberpunk testini bilemem ama 😌.
Doğru unuttum onu ama cyberpunk testi yaparlar umarım çünkü patchten sonra iyileşti diyorlar oyun bir bakalım

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Ben alamadım hala, konuyu sonunda takibe aldım. Yarın eklendiği gibi almayı düşünüyorum. Tekrar yazabilir misiniz yarın eklenirse?
İnşallah eklenir de alırsınız. Stok görür görülmez konuya yazılır zaten merak etmeyin

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Usta nasıl yakalıyorsun stoğu bildirim falan da açılmıyor. Benim de almam lazım.
Bugün daha stoğa gelmedi. Dün akşam stoğa geldiğinde almıştır muhtemelen. İnsanlar sürekli sayfa yenileyerek stoktan haberdar oluyor. Ya da kod yazılıyor. Çok vaktin yoksa konunun bildirimlerini aç, stok gelince konuda yazılıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK

Disec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl Öz
Bugün daha stoğa gelmedi. Dün akşam stoğa geldiğinde almıştır muhtemelen. İnsanlar sürekli sayfa yenileyerek stoktan haberdar oluyor. Ya da kod yazılıyor.
yaklaşık 15 dakika önce sepete ekle yazısı çıktı, bastığımda bu üründen sepete daha fazla ekleyemezsiniz dedi. Sepete girdim ürün yok, geri çıktım stok yok :(

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
yaklaşık 15 dakika önce sepete ekle yazısı çıktı, bastığımda bu üründen sepete daha fazla ekleyemezsiniz dedi. Sepete girdim ürün yok, geri çıktım stok yok :(
Oha stok gelmiş miydi?

Top Bottom