mertbuilding
80+
- Reaksiyon skoru
- 199
Yok hocam ne basması nazik bir dille dertleri neymiş onu soracağım.Evi mi basacaksın![]()
Yok hocam ne basması nazik bir dille dertleri neymiş onu soracağım.Evi mi basacaksın![]()
@itopya.comYok ya yine kaçırdık. Eğer bu mesajımı itopya çalışanları okuyorsa onlara tavsiyem kapı çalarsa açmayın.
Bakmıyorum ve almıyorum dediğin için büyük ihtimal stok yenilenecek :dYetter bee bıktım bu itopyanın saçmalıklarından neredeyse gecemi gündüz ettim yinede stok var yazısını göremedim bıktım bu saçmalıktan almıyorum !!!![]()
itopyaya fake atıyor kral umarım biz de nasipleniriz xdBakmıyorum ve almıyorum dediğin için büyük ihtimal stok yenilenecek :d
Ben sürekli f5 atıyorum henüz bir şey yok. Büyük ihtimal bugün daha gelmez ama yine temkinli olmak lazım.Haber vr mı stok hakkında
Bugün gelmeyecek gibi gözüküyor ama yinede hiç belli olmuyor.Haber vr mı stok hakkında
Nasıl 400 TL yakın indirim yaptınız
Kanks senle burdan haberleşelim biz bu sistemi almadan rahat uyuyamayızBen sürekli f5 atıyorum henüz bir şey yok. Büyük ihtimal bugün daha gelmez ama yine temkinli olmak lazım.
+1Kanks senle burdan haberleşelim biz bu sistemi almadan rahat uyuyamayız
ürün stokta,kaçırmaBen sürekli f5 atıyorum henüz bir şey yok. Büyük ihtimal bugün daha gelmez ama yine temkinli olmak lazım.