NeeK
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 701
Çıktığı günden beri takiptesin umarım alırsın hocam.Bugün bir daha stoklara girer diye düşünüyorum. Görürsem yapisacagim.
Çıktığı günden beri takiptesin umarım alırsın hocam.Bugün bir daha stoklara girer diye düşünüyorum. Görürsem yapisacagim.
Öyle bir endişen varsa bence direk şubeye iste. Kendin şubeden alırsın. Ama bulamaması gibi bir durum olmaz herhalde. O zaman haber verilir. Riske atmak istemiyorsan direk şubeye yönlendirebilirsin.Selman,ben ara sokakta oturuyorum kargocu geldiğinde bulamaz ise arar mı sence? En kötü şubeden alırım diye düşünüyorum.
Umarım hocam, denemeye devam.Çıktığı günden beri takiptesin umarım alırsın hocam.
Yok normalde kargolar geliyor genelde adresime.Arada sırada bulamayan oluyor, herhalde bulamazsa şubeye gider bende arar konuşur oradan alırım.Öyle bir endişen varsa bence direk şubeye iste. Kendin şubeden alırsın. Ama bulamaması gibi bir durum olmaz herhalde. O sana haber verilir. Riske atmak istemiyorsan direk şubeye yönlendirebilirsin.
Hayır yoktu, birebir aynıydı. Hatta fiyatta aynı kalmıştı.Arkadaşlar dün akşamki stoklar ile sistemin ilk çıktığı andaki ürün özellikleri aynı mıydı? Değişen parça var mıydı?
Hazır sistemlerde parça değişmez -özelleştirme hariç-. Değişirse zaten DA-SİSTEM5 değil de DA-SİSTEM6 falan olur.Arkadaşlar dün akşamki stoklar ile sistemin ilk çıktığı andaki ürün özellikleri aynı mıydı? Değişen parça var mıydı?
Değişebilir, eğer bir ürünün stoğu kalmadıysa başka bir ürün ile devam edebilirler. Örneğin adata ram kalmamıştır, Neo Forza kullanabilirler.Hazır sistemlerde parça değişmez -özelleştirme hariç-. Değişirse zaten DA-SİSTEM5 değil de DA-SİSTEM6 falan olur.
Konudan konuya atlamak gibi olacak fakat incehesap hakkında bir bilgin var mı? Oradan kendime bir kasa toplamıştım fakat montajı yapıldığından dolayı iade kapsamına girmediğini söylediler şimdi. Bu kasayı o siparişimi iptal edip alıcaktım.Değişebilir, eğer bir ürünün stoğu kalmadıysa başka bir ürün ile devam edebilirler. Örneğin adata ram kalmamıştır, Neo Forza kullanabilirler.
Montaj yapılırsa iade edilemiyor deniliyrosa direk iptal et. Öyle toplanan sistemler çok kazık oluyor. Toplanan parçalar ve son fiyat ne?Konudan konuya atlamak gibi olacak fakat incehesap hakkında bir bilgin var mı? Oradan kendime bir kasa toplamıştım fakat montajı yapıldığından dolayı iade kapsamına girmediğini söylediler şimdi. Bu kasayı o siparişimi iptal edip alıcaktım.
İptal kısmı yok işte sorun o. Discord adresin varsa istersen oradan iletişime geçelim. Burada bildirimi açık çok kullanıcı vardır, konu kirliliği açısından sıkıntı olmasın.Montaj yapılırsa iade edilemiyor deniliyrosa direk iptal et. Öyle toplanan sistemler çok kazık oluyor. Toplanan parçalar ve son fiyat ne?
Valla sistemi ve laptopu incehesapdan almadığım için ben de çok bilmiyorum. İletişime geçerim geçmesine ama bu konuda sen ne biliyorsan ben de onu biliyorum.İptal kısmı yok işte sorun o. Discord adresin varsa istersen oradan iletişime geçelim. Burada bildirimi açık çok kullanıcı vardır, konu kirliliği açısından sıkıntı olmasın.
Thiago Anıltara#6649