Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Selman,ben ara sokakta oturuyorum kargocu geldiğinde bulamaz ise arar mı sence? En kötü şubeden alırım diye düşünüyorum.
Öyle bir endişen varsa bence direk şubeye iste. Kendin şubeden alırsın. Ama bulamaması gibi bir durum olmaz herhalde. O zaman haber verilir. Riske atmak istemiyorsan direk şubeye yönlendirebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK
Öyle bir endişen varsa bence direk şubeye iste. Kendin şubeden alırsın. Ama bulamaması gibi bir durum olmaz herhalde. O sana haber verilir. Riske atmak istemiyorsan direk şubeye yönlendirebilirsin.
Yok normalde kargolar geliyor genelde adresime.Arada sırada bulamayan oluyor, herhalde bulamazsa şubeye gider bende arar konuşur oradan alırım.

Arkadaşlar dün akşamki stoklar ile sistemin ilk çıktığı andaki ürün özellikleri aynı mıydı? Değişen parça var mıydı?

Arkadaşlar dün akşamki stoklar ile sistemin ilk çıktığı andaki ürün özellikleri aynı mıydı? Değişen parça var mıydı?
Hayır yoktu, birebir aynıydı. Hatta fiyatta aynı kalmıştı.

Hazır sistemlerde parça değişmez -özelleştirme hariç-. Değişirse zaten DA-SİSTEM5 değil de DA-SİSTEM6 falan olur.
Değişebilir, eğer bir ürünün stoğu kalmadıysa başka bir ürün ile devam edebilirler. Örneğin adata ram kalmamıştır, Neo Forza kullanabilirler.

Değişebilir, eğer bir ürünün stoğu kalmadıysa başka bir ürün ile devam edebilirler. Örneğin adata ram kalmamıştır, Neo Forza kullanabilirler.
Konudan konuya atlamak gibi olacak fakat incehesap hakkında bir bilgin var mı? Oradan kendime bir kasa toplamıştım fakat montajı yapıldığından dolayı iade kapsamına girmediğini söylediler şimdi. Bu kasayı o siparişimi iptal edip alıcaktım.

Konudan konuya atlamak gibi olacak fakat incehesap hakkında bir bilgin var mı? Oradan kendime bir kasa toplamıştım fakat montajı yapıldığından dolayı iade kapsamına girmediğini söylediler şimdi. Bu kasayı o siparişimi iptal edip alıcaktım.
Montaj yapılırsa iade edilemiyor deniliyrosa direk iptal et. Öyle toplanan sistemler çok kazık oluyor. Toplanan parçalar ve son fiyat ne?

Montaj yapılırsa iade edilemiyor deniliyrosa direk iptal et. Öyle toplanan sistemler çok kazık oluyor. Toplanan parçalar ve son fiyat ne?
İptal kısmı yok işte sorun o. Discord adresin varsa istersen oradan iletişime geçelim. Burada bildirimi açık çok kullanıcı vardır, konu kirliliği açısından sıkıntı olmasın.

Thiago Anıltara#6649

İptal kısmı yok işte sorun o. Discord adresin varsa istersen oradan iletişime geçelim. Burada bildirimi açık çok kullanıcı vardır, konu kirliliği açısından sıkıntı olmasın.

Thiago Anıltara#6649
Valla sistemi ve laptopu incehesapdan almadığım için ben de çok bilmiyorum. İletişime geçerim geçmesine ama bu konuda sen ne biliyorsan ben de onu biliyorum.

Geri