Neler Yeni

Ana Konu Yeni DA Sistem 5 Çıktı!

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Selman,ben ara sokakta oturuyorum kargocu geldiğinde bulamaz ise arar mı sence? En kötü şubeden alırım diye düşünüyorum.
Öyle bir endişen varsa bence direk şubeye iste. Kendin şubeden alırsın. Ama bulamaması gibi bir durum olmaz herhalde. O zaman haber verilir. Riske atmak istemiyorsan direk şubeye yönlendirebilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
Öyle bir endişen varsa bence direk şubeye iste. Kendin şubeden alırsın. Ama bulamaması gibi bir durum olmaz herhalde. O sana haber verilir. Riske atmak istemiyorsan direk şubeye yönlendirebilirsin.
Yok normalde kargolar geliyor genelde adresime.Arada sırada bulamayan oluyor, herhalde bulamazsa şubeye gider bende arar konuşur oradan alırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ferhat TURGUT
Arkadaşlar dün akşamki stoklar ile sistemin ilk çıktığı andaki ürün özellikleri aynı mıydı? Değişen parça var mıydı?

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar dün akşamki stoklar ile sistemin ilk çıktığı andaki ürün özellikleri aynı mıydı? Değişen parça var mıydı?
Hayır yoktu, birebir aynıydı. Hatta fiyatta aynı kalmıştı.

Disec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl Öz
Hazır sistemlerde parça değişmez -özelleştirme hariç-. Değişirse zaten DA-SİSTEM5 değil de DA-SİSTEM6 falan olur.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Hazır sistemlerde parça değişmez -özelleştirme hariç-. Değişirse zaten DA-SİSTEM5 değil de DA-SİSTEM6 falan olur.
Değişebilir, eğer bir ürünün stoğu kalmadıysa başka bir ürün ile devam edebilirler. Örneğin adata ram kalmamıştır, Neo Forza kullanabilirler.

Disec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl Öz
Değişebilir, eğer bir ürünün stoğu kalmadıysa başka bir ürün ile devam edebilirler. Örneğin adata ram kalmamıştır, Neo Forza kullanabilirler.
Konudan konuya atlamak gibi olacak fakat incehesap hakkında bir bilgin var mı? Oradan kendime bir kasa toplamıştım fakat montajı yapıldığından dolayı iade kapsamına girmediğini söylediler şimdi. Bu kasayı o siparişimi iptal edip alıcaktım.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Konudan konuya atlamak gibi olacak fakat incehesap hakkında bir bilgin var mı? Oradan kendime bir kasa toplamıştım fakat montajı yapıldığından dolayı iade kapsamına girmediğini söylediler şimdi. Bu kasayı o siparişimi iptal edip alıcaktım.
Montaj yapılırsa iade edilemiyor deniliyrosa direk iptal et. Öyle toplanan sistemler çok kazık oluyor. Toplanan parçalar ve son fiyat ne?

Disec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Anıl Öz
Montaj yapılırsa iade edilemiyor deniliyrosa direk iptal et. Öyle toplanan sistemler çok kazık oluyor. Toplanan parçalar ve son fiyat ne?
İptal kısmı yok işte sorun o. Discord adresin varsa istersen oradan iletişime geçelim. Burada bildirimi açık çok kullanıcı vardır, konu kirliliği açısından sıkıntı olmasın.

Thiago Anıltara#6649

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
İptal kısmı yok işte sorun o. Discord adresin varsa istersen oradan iletişime geçelim. Burada bildirimi açık çok kullanıcı vardır, konu kirliliği açısından sıkıntı olmasın.

Thiago Anıltara#6649
Valla sistemi ve laptopu incehesapdan almadığım için ben de çok bilmiyorum. İletişime geçerim geçmesine ama bu konuda sen ne biliyorsan ben de onu biliyorum.

Top Bottom