Arama sonuçları: *

1. C

LGS sınavı nasıl geçti?

orta
  2. C

playsultan.com hakkında

güvenlirimi
  3. C

Redmi Note 10 Pro'mu Mi Note 10 Mu ?

neden öyle kanki
  4. C

6000TL Bütçe ile Telefon Önerisi

arkadaşlar kamerası iyi olup andorid 12 alıcak bir telefon önerin acil yelefonum bozuldu :(
  5. C

Bluetoothlu Kulaklık Önerisi

20k ne kadar şarş eder
  6. C

Bluetoothlu Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selam. Pek bütçem yok ama bir bluetoothlu kulaklık ve powerbank lazım. İkisininde şarjı uzun gitmeli. İyi Günler.
  7. C

Güneş enerjili powerbank önerisi

powerbank ve bu tür ilgi çekici şeylerin linkini atabilirsiniz fiyat önemsiz
  8. C

Buyuk el mouse onerisi

atkadaslar elim hayvan gibi G203 var elimin %60 ini zor kapliyor :D
  9. C

Ekipman icin site onerisi

1622792254 max 1k
  10. C

Ekipman icin site onerisi

arkadaslar klavye fare kulaklik set yapicam site ya da set onerirmisiniz
  11. C

Wireless Kulaklik Önerisi

kablosuzu da uokmu
  12. C

incehesapta Asus TUF Gaming H3 Silver 7.1 Surround 3.5mm var bi bakarmisin
  13. C

Arkadaslar pek butcem yok soyle kaliteli bisey varmi bildiginiz incehesap gaming gecesinden alinabilcek?
  14. C

Muslumanlara gore hristiyanlik

hah bu daha aciklayici oldu :) baba tanriyi ogul isa yi kutsal ruh kutsal ruhu... kutsal ruh tamamen ayri bir mesele yani simdi anlatsam anlayamayabilursin
  15. C

evet tamam kardesim 1622754462 tanri sonsuz guc sahibi zaten olmasa bu evreni bu dunyayi, herseyi nasil yaratabilirdi? 1622754638 tanrinin isa yi dunyadaki temsilcisi olarak gonderdigine inaniyoruz yani tanri beden bularak isa formunda dunyaya geldi diye soylesem daha net olur diye dusunuyorum
  16. C

Gerçekten o dine iman eden birisiyim ve beyan ediyorum varmi itirazin? 1622754291 evet
  17. C

babayi ogulu ve kutsal ruhu biraz daha aciklayaici sor neyi merak eeiyorsan :D
  18. C

arkadaslar forumda gordum bircok musluman arkadas hristiyanlis hakkinda yanlis bilgi biliyor ve dagatiyor emin olamayip sormak istediginiz birsey varsa vekinmeden sorabilirsiniz 16 sendir kiliseye gidiyorum ve pastor tanidiklarim var yani sallamiyorum :)
  19. C

Din Konusuna Karar Veremiyorum.

ornek verirmisin
  20. C

xbox series s mi pc mi

evet
Top Bottom