Neler Yeni

Din Konusuna Karar Veremiyorum.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

robin

80+ Silver
tamam onda sorun yok hadi onu geçelim kuranda eski dinlerden toplama hikayeler var veya mitolojik unsurlar
Buna bir cevabım yok. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sen şimdi Hristiyanlığı araştırsan kim ne diyebilir?
Spesifik düşüneceksek İran'da çok katı bir çevrede doğduysan ölüme kadar gidebilir Hristiyanlığı araştırmak. Tabi ki bunlar spesifik örnekler.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Spesifik düşüneceksek İran'da çok katı bir çevrede doğduysan ölüme kadar gidebilir Hristiyanlığı araştırmak. Tabi ki bunlar spesifik örnekler.
Tabii öyle ama isteyince her şeyin yolu var hocam :) En kötü senin ideallerine uymuyorsa kalben o dinden çıkar kendi inancını oluşturursun.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Şuan Müslüman'ım ama şüphelerim acayip bir şekilde artıyor,ama ya varsa soruları aklımdan çıkmıyor cuma'dan cuma'ya namaza gidiyorum ramazanda full oruç tutuyorum ama sanki bunlar boşa gibi geliyor bilmiyorum yaşayan varmı ?
O zaman araştırmalısın ve araştırmalarını dinin açıklamaları ile bak eğer tutarlı ise çıkar ortaya .

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
tamam onda sorun yok hadi onu geçelim kuranda eski dinlerden toplama hikayeler var veya mitolojik unsurlar
hocam bunun sebebi hepsinin aynı yaratıcı tarafından gönderilmesidir. Bu kur-an'ın bir açığı değil, ilahî bir kitap olduğunun kanıtıdır. Tevrat'ı da Zebur'u da Kur-an'ı da gönderen kişi aynı. Neden İncil'i koymadım? Çünkü İncil diye bir şey kalmadı hacı 2 000 tane incil var.

edit: Allah'a kişi demişim Allah maddi bir varlık değildir o yüzden doğru bir tabir değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 10 dk rica edeceğim resimlerle anlatmak istiyorum kuru kuru kalmasın

Excator23cm

80+ Gold
Eğer bir Allaha inanıyorsan kesinlikle İslam diğerlerine göre çok daha mantıklı. Kuran çok daha açıklayıcı ve bilgilendirici diğer kitaplar ise birçok kez dillendirilmiş.BAzı mucizelerde var mesela Hz.Musa'nın denizi 2'ye bölmesi yüzyıllar sonra daha yeni sayılabilecek bir zamanda firavunun su altında cesedi bulundu.Londra'da sergileniyor hatta

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şuan Müslüman'ım ama şüphelerim acayip bir şekilde artıyor,ama ya varsa soruları aklımdan çıkmıyor cuma'dan cuma'ya namaza gidiyorum ramazanda full oruç tutuyorum ama sanki bunlar boşa gibi geliyor bilmiyorum yaşayan varmı ?
kafanı yorma ben hepsini bir köşeye attım o tür şeyleri düşünmek zorun'da değilim artık kendimi beyinsel olarak daha rahat hissediyorum. o günden beri.

Top Bottom