Neler Yeni

Muslumanlara gore hristiyanlik

Tankman

80+ Bronze
Merak eden birisi gelip sorar, araştırır. Bunun için konu açmaya gerek var mı ? Bomboş bir tip bomboş bir mesaj.
Ab niye bu kadar agrasifsin adam önceden de amacını belirtmiş googleda birsuru yanlış bilgi var ve adam da insanların merak ettiği şeyleri cevaplamak istemiş niye bu kadar agrasifsin anlamadım rahatsız oluyorsan hiçbirşey yazma

Canatan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Can canatan
Bunlar neyi temsil ediyor dininizde.
Baba neyi temil ediyor mesela?
hah bu daha aciklayici oldu :) baba tanriyi ogul isa yi kutsal ruh kutsal ruhu... kutsal ruh tamamen ayri bir mesele yani simdi anlatsam anlayamayabilursin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
4 incil mi var? Varsa neden 4 incil? Allah'ın size gönderdiği kitabı insanlar nasıl dolduruyor?

cemtastan2301

80+ Gold
Ab niye bu kadar agrasifsin adam önceden de amacını belirtmiş googleda birsuru yanlış bilgi var ve adam da insanların merak ettiği şeyleri cevaplamak istemiş niye bu kadar agrasifsin anlamadım rahatsız oluyorsan hiçbirşey yazma
Dinle ilgili merak ettiklerini konu açarak insanlara sorabilirsin bu normal bir şey ama geçip durduk yere "ben ateistim soruları alayım, ben hristiyanım soruları alayım" gibi konular açmak saçma ve gereksiz. Dinine bağlı bir insan niye durduk yere bunu herkese söylemeye çalışsın ki ? Sen eline megafon alıp müslümanım diye bağırıyor musun ? Bunların amaçları yardımcı olmak değil, yukarıda ki yazdığımdan başka amaçları yok.

Arcturus

80+ Bronze
Mezhebin nedir ona göre soracağım?

majorw0w

80+ Silver
İncilde Hz. Muhammed hakkında üstü kapalı bahsediliyor, iman etmenizi istiyor. İncile inanmanıza rağmen neden son peygamber olan hz. Muhammed'e iman etmiyorsunuz?
Aha soru dediğin budur işte güzel soru 🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dinle ilgili merak ettiklerini konu açarak insanlara sorabilirsin bu normal bir şey ama geçip durduk yere "ben ateistim soruları alayım, ben hristiyanım soruları alayım" gibi konular açmak saçma ve gereksiz. Dinine bağlı bir insan niye durduk yere bunu herkese söylemeye çalışsın ki ? Sen eline megafon alıp müslümanım diye bağırıyor musun ? Bunların amaçları yardımcı olmak değil, yukarıda ki yazdığımdan başka amaçları yok.
Merak ettim adres verdi mi arkadaş 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,139
Üyeler
166,328
Son üye
KullanıcıAdı10
Top Bottom