Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Et bakiyim ozelden
Et bakiyim ozelden
Yukarıda ki mesajıma cevap verebileceksen yaz, cevabın yoksa da mesaj yazma bu kadar basit.peki sana gerek var mı? hiç sanmıyorum o yüzden başka konuya gidebilirsin toksik insan.
Forum dışı bir adres verebilir misin ? O çocuksu sesini merak ettim acaba klavyede ki gibi dayılanabilecek misin.Et bakiyim ozelden
keşke gülmek yerine verse merak ediyorum ne olacakYukarıda ki mesajıma cevap verebileceksen yaz, cevabın yoksa da mesaj yazma bu kadar basit.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forum dışı bir adres verebilir misin ? O çocuksu sesini merak ettim acaba klavyede ki gibi dayılanabilecek misin.
babayi ogulu ve kutsal ruhu biraz daha aciklayaici sor neyi merak eeiyorsanBaba-Oğul-Kutsal ruh'ta bunlar neyi temsil ediyor?
Hz isa çarmıha gerildi mi?babayi ogulu ve kutsal ruhu biraz daha aciklayaici sor neyi merak eeiyorsan
Gerçekten o dine iman eden birisiyim ve beyan ediyorum varmi itirazin?Bu ne abi ateistim soruları alayım, hristiyanım soruları alayım. Ben Allah'a inanmıyorum bunu herkese anlatmalıyım çabasından çıksanız mı artık ? Çünkü böyle şeyler yapıp kız düşürme taktiği eskide kaldı. Gerçekten o dine iman eden birisi gelip herkese ben buyum şuyum diye beyan etmez. Ben geçip herkese müslümanım demiyorum mesela.
evetHz isa çarmıha gerildi mi?
Yo gerilmediGerçekten o dine iman eden birisiyim ve beyan ediyorum varmi itirazin?
evet
evetHz isa çarmıha gerildi mi?
Allah'a inanmak gibi İsa'ya mı inanıyorsunuz yoksa farklı bir tanrıya mı bilmediğim için soruyorum yanlış anlam
tamam kardesimYo gerilmedi
tanri sonsuz guc sahibi zaten olmasa bu evreni bu dunyayi, herseyi nasil yaratabilirdi?kutsal ruh baba ve oğul hepsi sonsuz güç sahibi mi*
tanrinin isa yi dunyadaki temsilcisi olarak gonderdigine inaniyoruz yani tanri beden bularak isa formunda dunyaya geldi diye soylesem daha net olur diye dusunuyorumAllah'a inanmak gibi İsa'ya mı inanıyorsunuz yoksa farklı bir tanrıya mı bilmediğim için soruyorum yanlış anlama
tamam işte 3üde sonsuz mu yanievet
tamam kardesim
tanri sonsuz guc sahibi zaten olmasa bu evreni bu dunyayi, herseyi nasil yaratabilirdi?
tanrinin isa yi dunyadaki temsilcisi olarak gonderdigine inaniyoruz yani tanri beden bularak isa formunda dunyaya geldi diye soylesem daha net olur diye dusunuyorum