C cemtastan2301 80+ Gold Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 6,074 4 Haziran 2021 #41 majorw0w yazmış: Aha soru dediğin budur işte güzel soru Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Haziran 2021 Merak ettim adres verdi mi arkadaş Devamı için tıklayın... O dakikadan beri bir ses seda yok.
majorw0w yazmış: Aha soru dediğin budur işte güzel soru Mesaj otomatik birleştirildi: 4 Haziran 2021 Merak ettim adres verdi mi arkadaş Devamı için tıklayın... O dakikadan beri bir ses seda yok.
Sir Alex Ferguson 80+ Gold Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 5,568 Dahası Reaksiyon skoru 3,931 Konum Old Trafford İsim Sir Alex Ferguson İlgilendiği Kategoriler Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama 4 Haziran 2021 #42 Ek olarak kilisede tam olarak ne yapıyorsunuz?
BaşaramadıkAbi 80+ Platinum Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 11,152 En İyi Cevap 1 6 Haziran 2021 #43 Canatan yazmış: arkadaslar forumda gordum bircok musluman arkadas hristiyanlis hakkinda yanlis bilgi biliyor ve dagatiyor emin olamayip sormak istediginiz birsey varsa vekinmeden sorabilirsiniz 16 sendir kiliseye gidiyorum ve pastor tanidiklarim var yani sallamiyorum Devamı için tıklayın... İbadetleriniz var mı? Varsa ne yapıyorsunuz mesela?
Canatan yazmış: arkadaslar forumda gordum bircok musluman arkadas hristiyanlis hakkinda yanlis bilgi biliyor ve dagatiyor emin olamayip sormak istediginiz birsey varsa vekinmeden sorabilirsiniz 16 sendir kiliseye gidiyorum ve pastor tanidiklarim var yani sallamiyorum Devamı için tıklayın... İbadetleriniz var mı? Varsa ne yapıyorsunuz mesela?