Arama sonuçları: *

1. Y

C++ kitap önerisi verir misiniz?

Btk akademiyi kullanij hocam bu devirde dandik platformlara para vermeyin kitaptaki tum bilgiler internettede erisebilirsin kitabin pdf ni bulup da calisabilirsin
  2. Y

🔥İndirim Gamebooster 24” 100Hz 1ms Fast IPS Monitör 🔥2.799₺

Belki 2 ci ekran bu devirde 100 hz cekilmez
  3. Y

🔥İndirim Tecno Buds 3 Kulaklık 339 TL

Kanser olma garantili
  4. Y

Seagate barracuda 4tb hardiskin performansı nasıl alınır mı?

Recuva gibi programlar yaparsin ama bunu yapan bazi firmalar var cok pahali ya yapiyorlar
  5. Y

Seagate barracuda 4tb hardiskin performansı nasıl alınır mı?

Ben gecen m2 ssd mi 512 gb ligi 2 tb lik hhd le takas ettim sahibinden e bakmani oneririm 4 tb lik ssd yi 1.5 a gordum 2 3 e saglam bi 4 tb harddisk alirsin
  6. Y

Modding Windows 11 iot enterprise Itsc key nerden alinir guvenli bir sekilde

O zaman neden windows kendi sitesinde indirilen isolarda bu program calismiyor
  7. Y

https://massgrave.dev/windows_ltsc_links burdan bahsediyorum
  8. Y

Orjinal iot de massgrave ise yaramiyor niye kendi sitelerindeki isoda sadece ise yariyor sizcede bi bit yenegii yok mu isin icinde?
  9. Y

Massragrave dusundum fakat windows un sitesinden indirdigim iso da ise yaramiyor fakat ne hikmetse kendi sitelerinden indirilen isoda ise yariyor ben burda bi bit yenigi ararim ve kendi sitelerindeki isoyu aktif ettim urun anahtarimi aldim orjinal isoya girmeye calstim fakat ise yaramadi
  10. Y

Windows 11 iot normal windows tan indirdigim iso bu key i kabul etmiyor malesef
  11. Y

Merhaba uzun zaman once windows 11 iot enterprise Itsc surumune gecmey3 karar verdim fakat key bulamadim needen bulabilirim script istemiyorum
  12. Y

🔥İndirim 🔥🔥4 TB SSD LEXAR 8.299₺🔥🔥

Yapistirin arkadaslar teredut etmeyin
  13. Y

33kya bu sistem alınır mi

Islemci tarafi guclenirse alinir ama 2k oyunculuk icin ekran karti darbogaz yapar
  14. Y

Çözüldü✓ Harddisk ve m2 ssd takasi sizce mantikli olur mu?

M2 ssd var zaten mevcut bilgisayarimda eski ssd mi takas yapcam
  15. Y

Secuzi Gamepad 1100 TL (gamepower muadili)

Bu gamepad leri daha ucuza nasil alabiliriz bellimj fabrikayon ben 3 taksitle 1250 w almistim gamepower zamanin fiyat I bana biraz kaziklanmis hisseti ama memnunum
  16. Y

Çözüldü✓ Harddisk ve m2 ssd takasi sizce mantikli olur mu?

Elimdeki 512 GB KIOXIA NVMe SSD'yi vercem Karşılığında 2 TB TOSHIBA DT01ACA200 HDD yi alican sizce mantikli bi takas olurmu 0 bad sektor sagligi %100 bi kosede hdd duriyormus benim kioxia nin sagligi %97 oyun arisiv olarak kullanicam
  17. Y

2x8 vs 1x16 Farka Değer mi?

Aman amam bi fark olmicak dedim normal bir kullanici bu farki hissetmez bile oyun oynarken
Geri