C++ kitap önerisi verir misiniz?

wrezins

80+
Reaksiyon skoru
52
Arkadaşlar uzun süredir Unreal Engine bp de kodlama yapıyorum yakın zamanda c++ a geçtim ama zorlanıyorum c++ ı çok az biliyorum youtubedede her bilgi verilmiyor bir kitap almak istiyorum.Türkçe olmasını istiyorum.Fiyat önemli değil.Önerilerinizi bekliyorum amacım sadece Unrealde kullanmak.

Arkadaşlar uzun süredir Unreal Engine bp de kodlama yapıyorum yakın zamanda c++ a geçtim ama zorlanıyorum c++ ı çok az biliyorum youtubedede her bilgi verilmiyor bir kitap almak istiyorum.Türkçe olmasını istiyorum.Fiyat önemli değil.Önerilerinizi bekliyorum amacım sadece Unrealde kullanmak.
hocam bulursanız bana da haber verir misiniz

Udemyden ders videoları daha iyi olmaz mı

Btk akademiyi kullanij hocam bu devirde dandik platformlara para vermeyin kitaptaki tum bilgiler internettede erisebilirsin kitabin pdf ni bulup da calisabilirsin

hocam ayrıca bp nasıl kolay mı kursunu almıstım ama bakma fırsatım olmadı. bp ile oyun yapmak istiyorum bende

Kitaba falan gelen yok unrealda c++ bilmen gereken temel şeyler zaten bunlar da youtubeda var. Gerisi kodlama ve algoritma bilgine kalıyor. Kitapla falan geliştiremezsin onu. Pratik yaparak gelişir. önce c++ ın temel her şeyini visual studioda çalış bir öğren sonra unreal işine geç. Unrealde aklına gelip de yapamadığın şeyleri nasıl yapacağını da unreal engine in dokumanlarını okuyacaksın o şekilde yapacaksın gerisi zaten düz kodlama bilgisi. Kitap veya c++ eğitimleri sana o istediğin şeyi vermez yani.

hocam bulursanız bana da haber verir misiniz
Muhammed Mastarın c++ kitabını aldım güzel gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Udemyden ders videoları daha iyi olmaz mı
valla her şey anlatılmııyor orda

hocam ayrıca bp nasıl kolay mı kursunu almıstım ama bakma fırsatım olmadı. bp ile oyun yapmak istiyorum bende
bp kolay değil biraz matrix ve trigonometri bilsen iyi olur ama alışınca harbiden çok eglenceli oturup aralıksız 18 saat bp de kodlama yaptıgımı bilirim.Sorun bp değil.Sorun oyun yapmak.Oyun yapmak cidden zor bir iş.Aklında bir mekanik var diyelim tırmanma sistemi olsun.Bunu yapabilmenin birden fazla yolu var ama her yoldada karşına birden fazla sert sorun çıkıyor.Tyt Matematiğine ve fiziğine hakim olsan ve calculus bilsen iyi olur ama sen dersenki ben çok ileri seviye kodlamicam o zaman bp ile oyun yapmak cidden zor değil baya güzel şeyler yapabilirsin.3haftadır düzgün bir tırmanma sistemi için matrix ve trigonometri çalışıyorum.Ayrıca İleri seviye yollara gitmek istiyorsan dediğim gibi hız ivme gibi kavranları çok iyi kavramış olman lazım.Bazı yerlerde unrealin koydugu sistem yeterli olmuyor kendi fizik sistemini yazabiliyorsun.Amacım seni korkutmak değil.Sadece başla emin ol hepsinin üstünden 8 ayda gelirsin.Eğer yardıma ihtiyacın olursa dc:WREZİNS

Kitaba falan gelen yok unrealda c++ bilmen gereken temel şeyler zaten bunlar da youtubeda var. Gerisi kodlama ve algoritma bilgine kalıyor. Kitapla falan geliştiremezsin onu. Pratik yaparak gelişir. önce c++ ın temel her şeyini visual studioda çalış bir öğren sonra unreal işine geç. Unrealde aklına gelip de yapamadığın şeyleri nasıl yapacağını da unreal engine in dokumanlarını okuyacaksın o şekilde yapacaksın gerisi zaten düz kodlama bilgisi. Kitap veya c++ eğitimleri sana o istediğin şeyi vermez yani.
tesekkürler

Son düzenleme:
Geri