Arama sonuçları: *

1. Ç

PC Bİ ZAMAN SONRA KENDİSİNİ KAPIYOR VE GÜÇ KAYNAĞINI KAPAYIP AÇMADAN AÇILMIYOR

kasa camını ben şimdi çıkardım 1642942991 DÜZELTME : SIFIRLADIKTAN SONRA BAŞLADI BÖYLE DEĞİŞİK Bİ DURUM
  2. Ç

PC Bİ ZAMAN SONRA KENDİSİNİ KAPIYOR VE GÜÇ KAYNAĞINI KAPAYIP AÇMADAN AÇILMIYOR

Arkadaşlar merhaba ısınma sorunu yok bilgisayarım alalı 1 ay bile olmadı vatandan topladım güzel ama örnek bugün saat 11 30 de açtım bilgisayarı ve saat 15 21 de kendisini kapadı 3 4 gündür böyle yapıyor günde 1 2 kez yaşıyorum kendisini kapadıktan sonra bilgisayar güç düğmesine bassamda...
  3. Ç

Inca Şans Çarkı Mail Yollamadı

bu bilgilerinizi yollayın dedikleri maile ne hangi bilgileri yollicaz bileniniz varmı
  4. Ç

İncanın klavyesi geldi kampanya gerçekmiş

1624832865 söyledikleri telefon numarasına hangi bilgileri yolluyoruzki mailden başka ?
  5. Ç

Eski Pcmdeki HDD Yi Yeni Pcme Takarsam İçindeki Windows 10 u Kullanabilirmiyim ?

merhaba bi sorum olcaktı bilen herhangi biri yazarsada çok güzel olur yakın zamanda bi pc aldım ama freedos bi pc olduğu için herhangi bi işletim sistemi yok ama yeni pcmi almadan önce bende bi pc daha vardı ondaki harddiski yeni aldığım harddiske taksam içindeki yüklü olan lisanlı windows 10 u...
Top Bottom