Neler Yeni

PC Bİ ZAMAN SONRA KENDİSİNİ KAPIYOR VE GÜÇ KAYNAĞINI KAPAYIP AÇMADAN AÇILMIYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağrı Burhan
Arkadaşlar merhaba ısınma sorunu yok bilgisayarım alalı 1 ay bile olmadı vatandan topladım güzel ama örnek bugün saat 11 30 de açtım bilgisayarı ve saat 15 21 de kendisini kapadı 3 4 gündür böyle yapıyor günde 1 2 kez yaşıyorum kendisini kapadıktan sonra bilgisayar güç düğmesine bassamda açılmıyor güç kaynağını kapıyorum biraz bekledikten sonra tekrar açıyorum ve güç düğmesine basarak açılıyor 3lü prize bağlı bilgisayarım + monitör ve telefonumun şarjıda takılı lütfen bilen birisi yardım etsin bios fln artık ne gerekiyosa yapim çok can sıkıcı bi durum

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    21.7 KB · Hit: 33
  • cdcb13c0-0700-4f3f-99cb-ae33e5ee35bb.jpg
    cdcb13c0-0700-4f3f-99cb-ae33e5ee35bb.jpg
    61.4 KB · Hit: 38

Furkan008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Furkan
Arkadaşlar merhaba ısınma sorunu yok bilgisayarım alalı 1 ay bile olmadı vatandan topladım güzel ama örnek bugün saat 11 30 de açtım bilgisayarı ve saat 15 21 de kendisini kapadı 3 4 gündür böyle yapıyor günde 1 2 kez yaşıyorum kendisini kapadıktan sonra bilgisayar güç düğmesine bassamda açılmıyor güç kaynağını kapıyorum biraz bekledikten sonra tekrar açıyorum ve güç düğmesine basarak açılıyor 3lü prize bağlı bilgisayarım + monitör ve telefonumun şarjıda takılı lütfen bilen birisi yardım etsin bios fln artık ne gerekiyosa yapim çok can sıkıcı bi durum
Kasanin camı yok galiba bundan dolayı olabilir hava akisi sağlanmadıgi icin olabilir ama kesin deilim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağrı Burhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasa camını ben şimdi çıkardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

DÜZELTME : SIFIRLADIKTAN SONRA BAŞLADI BÖYLE DEĞİŞİK Bİ DURUM

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Gündoğdu
Güç kaynağı kendini korumaya alıyor. Teknik bir sorun, garantisi varsa garantiye götürün yoksa buradan bana dönüş yapın yardımcı olayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,542
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom