Neler Yeni

Eski Pcmdeki HDD Yi Yeni Pcme Takarsam İçindeki Windows 10 u Kullanabilirmiyim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağrı Burhan
merhaba bi sorum olcaktı bilen herhangi biri yazarsada çok güzel olur yakın zamanda bi pc aldım ama freedos bi pc olduğu için herhangi bi işletim sistemi yok ama yeni pcmi almadan önce bende bi pc daha vardı ondaki harddiski yeni aldığım harddiske taksam içindeki yüklü olan lisanlı windows 10 u kullana bilirmiyim not: hdd boyutu yeni pc ile uyumlu

ahmetcnar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
M.Ahmet Çinar
lisans anakarta işliyo diye biliyorum bide eski hard diski takarsan format atman gerekebilir

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Driver'lar çakışıp eski hdd'deki işletim sistemi çöp olabilir. Eğer çoğu donanımlar eski sistemdeki gibi örn gpu eskisi de yenisi gibi amd ise veya nvidia'ysa öyle girebilir. Fakat tam tersi farklı markalar ise girmez. Bence eski pc'nden veya herhangi bir pc'den bir flash belleğe windows iso'su yazdır kur yeni pc'ye. Sonra eski hdd'yi de yanına bağlar gerekli bilgileri alıp onu da sıfırlarsın birlikte kullanırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çağrı Burhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver'lar çakışıp eski hdd'deki işletim sistemi çöp olabilir. Eğer çoğu donanımlar eski sistemdeki gibi örn gpu eskisi de yenisi gibi amd ise veya nvidia'ysa öyle girebilir. Fakat tam tersi farklı markalar ise girmez. Bence eski pc'nden veya herhangi bir pc'den bir flash belleğe windows iso'su yazdır kur yeni pc'ye. Sonra eski hdd'yi de yanına bağlar gerekli bilgileri alıp onu da sıfırlarsın birlikte kullanırsın.
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

lisans anakarta işliyo diye biliyorum bide eski hard diski takarsan format atman gerekebilir
sağol

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Eğer hdd yi takıp güvenli modda başlatırsan hiçbir driver çakışmaz.
Güvenli modda driverleri silip kullanabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,816
Üyeler
166,274
Son üye
Mokokoo
Top Bottom