Arama sonuçları: *

1. C

Kod yazmalık Okula getir götür için laptop önerisi

masaüstü bilgisayarım var gayet oyun ve render almak için yeterli. Bilişim öğrencisiyim okulda kod yazmak için bir laptop arıyorum ekran kartı falan tamamen gereksiz benim için sadece hızlı bir makine arıyorum. bütçe 7500 lira kadar...
  2. C

Laptop alıcam işlemciye karar veremiyorum.masterların yardımını bekliyorum

oyun oynamak için masaüstü bilgisayarım var. Bilişim okuyorum okulda lazım oluyor yanımda getir götür kod yazabileceğim bir şey arıyorum
  3. C

siz olsanız hangi işlemciyi tercih edersiniz peki bu inteli de anlamıyorum çekirdek sayısı neden bu kadar az ve frekans olarak ta düşük
  4. C

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-1115G4-vs-AMD-Ryzen-5-5500/m1333512vsm1820844 Intel i3 1115G4 işlemci ve ryzen 5 5500u işlemciyi karşılaştırıyorum cpu.userbenchmark' a göre intel daha iyi çıkıyor ama intel 2 çekirdek 1.7 ghz , amd 6 çekirdek 2.1 ghz cpu clock speed bazında...
  5. C

5V 1AMPER VE GUC TUKETIMI 1WATT OLAN IP KAMERA

ARKADAŞLAR BİR PROJEM VAR BUNUN ICIN IP KAMERA KULLANICAM bu kamerayı çalıştırmak için normal bildiğimiz kalem piller uygun olur m ve kaç tane kullanmak gerekir, kaç dakika çalıştırır. Kameranın verileri 5v 1amper güc tüketimi saatte 1 watt
  6. C

PROTEIN TOZU ONERILERI SSN Command Quadro Whey Protein INCELEME

dostlar benim yazdığım protein hakkında fikri olan yok mu tavsiyeleriniz için teşekkürler bu arada
  7. C

PROTEIN TOZU ONERILERI SSN Command Quadro Whey Protein INCELEME

SSN Command Quadro Whey Protein şunu almayı düşünüyorum daha önce kullanan varsa tavsiye eder mi malum kalite bir şey almaya kalksak 1000 tl vermem gerekecek o kadar bütçem yok bu 550 lira civarında gerçekten bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa iyi olur
  8. C

dosyaları silmem rağmen diskte yer açılmıyor

denetim masasına göndermiyorum yazmışım yanlışlıkla çöp kutusuna göndermeden direkt siliyorum 1642926375 çöp kutunda yok boş her yerden sildim
  9. C

dosyaları silmem rağmen diskte yer açılmıyor

Arkadaşlar benim ssd 500 gb bugün baktım 140 gb boş yer varmış dedim gereksiz klasörleri sileyim. Bir oyun dosyası sildim 30 gb denetim masasından +30 gb civarında dosya sildim bir kaç dosya falan daha sildim nerdeyse 80 90 gb kesin sildim denetim masasına da göndermiyorum direkt komple...
  10. C

GPU VE KASANIN ARKASINDAKİ FAN ISINMA DURUMLARI

Arkadaşlar benim kasasın ön taraftaki fanlar da bir sıkıntı yok kendim de istediğim gibi fan hızını ayarlayabiliyorum ancak arka fan o kadar yavaş dönüyor ki elimi dokunsam azıcık bile hemen duruyor o kadar yavaş dönüyor bu durum normal mi değilse hızlandırmanın bir yolu var mı ekstra olarak...
  11. C

BASLANGIC ICIN TENIS RAKETI ONERILERI FIYAT PERFORMANS OLSUN

Arkadaşlar 2 ay sonra tenise başlamayı düşünüyorum tenis raketleri de baktığıma göre epey pahalı bu konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlar uygun fiyatlı raket önerisi yapabilir mi.
  12. C

DA G3 sistem işlemci çok sıcak

her açılışta amd ryzen masteri açıyorum vaktim yok araştıracak şuan daha sonra bakacağım artık
  13. C

arkadaşlar amd ryzen 5 3600 ile voltajı düşürdüm voltajı da 1,1 yaptım aslında 1.05 kurtarıyıor ama öyle kalmış oyunlarda test ettim normalde 90 dereceyi gördü oyunda voltaj düşürüp oynayınca 69 dereceyi geçmedi ama amd ryzen programını her seferinde çalıştırmak gerekiyor biostan yapayım dedim...
  14. C

cpb nedir
  15. C

kanka ben 3.6 ghz kalsın istiyorum voltaj kaç kurtarır biraz fazla olsada sorun yok
  16. C

uv yaparken sistem kapanırsa bir şey olmaz değil mi kaç sene bekledik pc alcaz diye bozmayalım ya :D
  17. C

bilseydim bende bir şeyler yapardım boş boş dururken bile sıcak birde hava püfür püfür esiyor uv yapmanın bir performans sorunu olur mu daha önce yapmadım bilen var mı
  18. C

ama biz videoyu izlerken bu kadar ısınmıyordu biraz kandırmış bizi boştayken 4 sekme açık bu halde 70 derece
  19. C

Arkadaşlar daha bugün sistemi açabildim hemen bir valorant indirdim sadece valoratta test ettim 5 dakika kadar oynadım işlemci ortalama 80 83 derece en sıcak noktası 90 dereceyi gördüm bu şekilde kullanırsam ne olur youtubede oyun testinde 70 75 derecelerdeydi
  20. C

İnternet için ne yapabilirim

vay iyi gibi duruyor bunu kullanan var mı daha önce
Top Bottom