Arama sonuçları: *

1. C

Nasıl iyi şut çekilir

Beyler selam ben şut atarken hep başka yöne gidiyor fazla havaya kalkıyor ayağımın neresiyle vursam daha etkili olur
  2. C

Sınavlar yaklaştı ve ben çok çalışamadım

Bi konuyu anlamadım sadece onu yetiştirmek dert benim iiçn
  3. C

Anadolu evet 1634222837 1 haftada yetişir mi
  4. C

9.sınıfım ne dedğinizi anlamadım eğer bunu diyorsanız 1634221194 Matematikten 2 konu var 2. Sini çok anlamadım
  5. C

9. Sınıfım matematik sınavım 1 hafta sonra en geç sınavım 20 gün sonra matematikten eksiklerimi kapamaya çalışıyorum. Almacada var ama almancam çok iyi değil 1634219854 En fazla kaç saat çalışmalıyım?
  6. C

Sınavlarımız yaklaştı ben çok çalışamadım çalışmadım değil ama. Zamanım var sizce konular yetişir mi? Napmalıyım?
  7. C

Arkadaşlar arasında takılmamak

Nedense bu olay bana 9.sınıfa geçtiğimde başıma geldi. Ortaokulda arkadaş edinirken hiç zorlanmadım ve iyi dostluklar kurdum. liseye geçince arkadaş bulamadım daha fakat herkes samimi olmuş birbirlerine takip edip kendilerine özel gruplar kurmuşlar. Beni aralarına almıyorlar değil ama beni 2...
  8. C

9. Sınıf konularımı nasıl toparlarım?

Deneme gibi ama aslında ders kitabındaki 2-3 soruyu sorcak bende konuyu pek anlamadım.
  9. C

Mat Mantık ve kümeler de eksiğim var tarihde zaten ful eksi adam akıllı konu göremedim ilk hafta hoca gelmedi 3. Haftada ben gelemedim 1632852622 Coğrafya ve tarihi dert etmiyorum matematiği halletmeye çalışıyorum ama hoca yarın deneme gibi bişey yapcakmış
  10. C

Ha pardon Matematikten bir konuyu yarım gördüm başka konuyuda tam anlamadım ortalama yarım konu kaçırdım. Tarihten 2 3 konu sanırım
  11. C

Matematik, tarih azda coğrafyadan
  12. C

Tarih tamamda matematiği ne yapacağım ki
  13. C

Tarihten 1 ünite bitirmişler. teşekkür ederim
  14. C

9.sınıfım ve 3 gün rahatsızlandığım için okula gidemedim ve geride kaldım. Konular bana biraz zor geliyor nasıl görmediğim konuları toparlarım ve düzeni oturtururum?
  15. C

Web tasarım için udemy kurs önerisi

Btk akademi çok temel veriyomuş sanırım
  16. C

Web tasarım için udemy kurs önerisi

web tasarıma başlayacağım hangi kursu önerirsiniz?
  17. C

Web sitesi yapmak için hangi dilleri öğrenmeliyim?

Başlıkta olduğu gibi hangi dilleri öğrenmeliyim ve nerde öğrenebilirim bu dilleri?
  18. C

Nerde çalışabilirim?

grafik tasarım veya yazılım bilmiyorum ama öğrenirsem neler yapılır
  19. C

Nerde çalışabilirim?

Dolandırıcılıkla işim yok. 1629662045 Ama telefoncuda çalışıp garantisi benim diyebilirim :D (!)
  20. C

Nerde çalışabilirim?

Bilgisayarcıda falan çalışabilirmiyim 1629654855 Bilgisayarcıda çalışmayı düşünüyorum
Top Bottom