Tarihten 1 ünite bitirmişler. teşekkür ederim3 günden bir şey olmaz youtubedan çalış anlamazsan dersin son vakitleri anlamadığın yerleri sor
aga tarih dediğin nedir ki hoca bi daha anlatırmısın de anlatmazsada aç konu anlartımmlı kıtap 5 dk bak test yab yabamayınca gerı konuya bak sonra geri test ezTarihten 1 ünite bitirmişler. teşekkür ederim
Tarih tamamda matematiği ne yapacağım kiaga tarih dediğin nedir ki hoca bi daha anlatırmısın de anlatmazsada aç konu anlartımmlı kıtap 5 dk bak test yab yabamayınca gerı konuya bak sonra geri test ez
ne ara bitirdiler vay beTarihten 1 ünite bitirmişler. teşekkür ederim
kaç konu eksiğin varTarih tamamda matematiği ne yapacağım ki
Matematik, tarih azda coğrafyadanne ara bitirdiler vay be
kaç konu eksiğin var
Konu diyorumMatematik, tarih azda coğrafyadan
Ha pardonKonu diyorum
3 gün gelmemişsin tahminimce 1-2 konu işlemişlerdir onu da hemen kaparsın dert etme
Kardeşim hangi konu hangi?Ha pardon
Matematikten bir konuyu yarım gördüm başka konuyuda tam anlamadım ortalama yarım konu kaçırdım. Tarihten 2 3 konu sanırım
Az. Benim direk 1 sene konu eksiğim var.Matematik, tarih azda coğrafyadan
Mat Mantık ve kümeler de eksiğim varKardeşim hangi konu hangi?
Coğrafya ve tarihi dert etmiyorum matematiği halletmeye çalışıyorum ama hoca yarın deneme gibi bişey yapcakmışTarih zaten takvimler fln onları halledersin. Coğrafya da dünya nin eksen eğikliği mevsimler fln geçen sene gördük zaten onları da halledersin. Metametikte hocamdan yardım isteyebilirsin olmadı YouTubeden izleyerek her türlü yaparsın. Eğer istersen tabi.