9. Sınıfım matematik sınavım 1 hafta sonra en geç sınavım 20 gün sonra matematikten eksiklerimi kapamaya çalışıyorum. Almacada var ama almancam çok iyi değilYetişir. Kaçıncı sınıf?
En fazla kaç saat çalışmalıyım?Yetişir. Kaçıncı sınıf?
9.sınıfım ne dedğinizi anlamadım eğer bunu diyorsanızÇok konu yok zaten hangi lise tür?
Matematikten 2 konu var 2. Sini çok anlamadımÇok konu yok zaten hangi lise tür?
Matematik sınavın 1 hafta sonra mı?9. Sınıfım matematik sınavım 1 hafta sonra en geç sınavım 20 gün sonra matematikten eksiklerimi kapamaya çalışıyorum. Almacada var ama almancam çok iyi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
En fazla kaç saat çalışmalıyım?
okul türü ne anadolu fen meslek vb. Anadolysa çok takma konuyu anladığın sürece sıkıntı yok o da video izleyerek pekiştirme testi çözerek yaparsın9.sınıfım ne dedğinizi anlamadım eğer bunu diyorsanız
Anadolu evetokul türü ne anadolu fen meslek vb. Anadolysa çok takma konuyu anladığın sürece sıkıntı yok o da video izleyerek pekiştirme testi çözerek yaparsın
1 haftada yetişir miMatematik sınavın 1 hafta sonra mı?
Aga naptın sen ben sınav akşamları çalışırdım.
Yetişir yaAnadolu evet
1 haftada yetişir mi
Kusura bakma da ne kadar saçma bir soru bu. Yetişmez desem ne yapacaksın oturup hiçbir şey yapmayacak mısın? Yine çalışacaksın.Anadolu evet
1 haftada yetişir mi
son gece de yetişir 9. sinif o kadar zor bir sey degilSınavlarımız yaklaştı ben çok çalışamadım çalışmadım değil ama. Zamanım var sizce konular yetişir mi? Napmalıyım?
hele anadolu lisesi ilk sınavıson gece de yetişir 9. sinif o kadar zor bir sey degil