Arama sonuçları: *

1. D

Her şeyi yavaş indirme sorunu

Microsoft Store yanlış gösteriyor diye biliyorum.
  2. D

Yardım GTA 5 ikide bir tek kişilik sunucuya atma

Kullandığınız internet ile alakalı. VPN kullanmayı deneyebilirsiniz veya DNS değiştirmeyi. Ben internet sağlayıcısı değiştikten sonra bu sorundan kurtulmuştum.
  3. D

Vega 3 vs İ5 750 R7 240 hangisi daha iyi fps verir?

R7 240 daha iyi diye biliyorum, işlemci olarak 3000G kullanıyorsanız işlemci daha performanslı olur.
  4. D

Grub komut ekranından çıkamıyorum

Sanırım grub ayarlarınız bozulmuş, belki bir çözümü vardır ama ben tekrardan aynı diske Ubuntu kurup kurulum sonunda Windows'u açmanızı tavsiye ediyorum.
  5. D

Grub komut ekranından çıkamıyorum

Login benzeri bir ekran mı geliyor? Geliyor ise oraya Ubuntu şifrenizi yazın. 1633861922 Veya ekranınızda "grub error 17" gibi bir yazı mı var?
  6. D

Bilgisayarımı Windows 11'e yükseltmeli miyim?

Gereksiz, şuanlık bir sürü hatası var. Günlük kullanım için ideal fakat geçmenizi önermem.
  7. D

oyunlarda donma bakarmısınız

Hocam sisteminiz mi donuyor? Yazdıklarınızdan pek bir şey anlamadım.
  8. D

Windows 11 kurulur mu?

Büyük sorunları var şimdi geçilmez, en az 2-3 sürüm daha çıkınca geçilir.
  9. D

PCR testi acıtır mı?

Acıtmıyor, sanırım doktordan doktora değişir. Bende burnumun yarısına bile sokmadan çıkarmıştı doktor.
  10. D

Ssd sıkıntılıysa pc çökermi

Sisteminizdeki başka parçalar arızalı olabilir, eğer çökmekten kastınız BSoD ise minidump dosyası atarmısınız? Belki bilgisi olan arkadaşlar bakabilir.
  11. D

Linux hakkında bilgi almak istiyorum.

Maalesef, yok.
  12. D

Xubuntu, Mint, elemantaryOS, Debian, EndeavourOS, Manjaro, Lubuntu.
  13. D

Eğer USB cihazınıza yardıracak iseniz balenaEtcher kullanabilirsiniz Linux dağıtımları için o program daha iyi diye biliyorum. balenaEtcher linki.
  14. D

Hocam eğer sisteminiz kötü ise Linux üzerinde doğru dürüst oyun oynayamazsınız. Sisteminiz hızlı olur fakat, Linux için şuanlık oyun desteği çok az. Mağaza uygulaması dağıtımdan dağıtıma değişir. Kurmasıda aşırı basit.
  15. D

Bir oyuna yama kurarsam virüs bulaşır mı ?

Eğer yama bulursanız yamayı VirusTotal'e tarattırıp sonuçları değerlendirebilirsiniz.
  16. D

Monitörde ekranı kaydı ve pc aşırı yavaş

Muhtemelen diskiniz hasar gördü veya ekran kartınızda bir problem var. DDU ile ekran kartı sürücünüzü silip en güncel olan versiyonunu indirmeyi deneyin. 1633814697 Yavaşlık için ise kullandığınız PC üzerinde bir virüs olabilir. Kaspersky indirip tarama yapın.
  17. D

Okullar sizce kapanırmı?

Baya kararlı hemde. Cumartesi ve pazarıda öğrencilere çok görüyordu paşa. :kekw:
  18. D

Okullar sizce kapanırmı?

Kapanmaz, ben 1 ay içerisinde kapanacağı düşünüyordum. Yeni gelen bakan okulları kapatmama konusunda çok kararlı görünüyor.
  19. D

Pc yükte aniden kapanıyor

Hocam eğer işlemcinizde bir İGPU var ise ekran kartını çıkarıp tekrar stres testine sokarmısınız sistemi?
Top Bottom