Neler Yeni

Her şeyi yavaş indirme sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Ozbey
Beyler çok tuhaf bir olay var.İnternetimi kablolu kullanıyorum pingim 1,download hızım 55 mbps ama operadan bir şey indirirken (farklı sitelerde denedim fark yok),steamden bir oyun güncellerken,riot clientinden oyun güncellerken,ea playden oyun indirirken falan genel olarak internet maksimum 1.4 mbps ile indiriyor.Sadece microsoft storeda gerçek hızına (6 mbps civarı) çıkıyor.İnternetimde sorun olsa microsoft storeda böyle inmezdi yani neden böyle oluyor nasıl düzeltirim bilen varsa yazsın lütfen.

denizxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Arda Deniz
Microsoft Store yanlış gösteriyor diye biliyorum.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Beyler çok tuhaf bir olay var.İnternetimi kablolu kullanıyorum pingim 1,download hızım 55 mbps ama operadan bir şey indirirken (farklı sitelerde denedim fark yok),steamden bir oyun güncellerken,riot clientinden oyun güncellerken,ea playden oyun indirirken falan genel olarak internet maksimum 1.4 mbps ile indiriyor.Sadece microsoft storeda gerçek hızına (6 mbps civarı) çıkıyor.İnternetimde sorun olsa microsoft storeda böyle inmezdi yani neden böyle oluyor nasıl düzeltirim bilen varsa yazsın lütfen.
ilk önce hız kısıtlaması olmadığından emin olman lazım. Eğer bir sorun yoksa Windows ayarlarına gidip sorun gider kısmından ağ kısmına tıkla. Bazen işe yarıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoft Store yanlış gösteriyor diye biliyorum.
Yanlış göstermiyor. Mbps yerine Mbit olarak gösteriyor sadece.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Ozbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk önce hız kısıtlaması olmadığından emin olman lazım. Eğer bir sorun yoksa Windows ayarlarına gidip sorun gider kısmından ağ kısmına tıkla. Bazen işe yarıyor.

Yanlış göstermiyor. Mbps yerine Mbit olarak gösteriyor sadece.
hız kısıtlaması yok ve troubleshooter bir sorun bulamadı.

Speedtest sonucu atabilir misiniz?
1633878398843.png

Top Bottom