Arama sonuçları: *

1. Shimaida

Kredi kartina para ne zaman yatar

Şimdi nasil olcak hocam 😂😂
  2. Shimaida

Aldigim gibi iptal ettim, 603 tl borc gozukuyor 😂
  3. Shimaida

arkadaslar dün kredi kartimla trendyoldan 3 parca urun aldim sonra hepsini iptal ettm ancsk alirken 3 ay taksitle aldim sonrasinda siparisi hemen iptal ettim ancak guncel borc bu uc urunun fiyatının 3 taksidi goeunuyor ysni 603 tl nasil olacak? 1674541154
  4. Shimaida

Ryzen 5 5600x frekans dalgalanması

R5 5600x islemcim vsr oyunlarda 90 dereceyo buluyoe ve frekans olarak 3.6 ghz den 4.6 ya firliyor surekli dalgali kullanimi da dalgali eve gecince ss atacagim, acaba cbp ile alakali olabilir mi?
  5. Shimaida

Ryzen 5 5600X Soğutucu önerisi

Sogutucu iyi diyosun ama.
  6. Shimaida

Site guvenilir mi peki?
  7. Shimaida

İşlemci maşallah klima acikken 90 dereceye cikiyo kapali kasa + stok fan. 1 yildir macun da degismedi. Ryzen 5 5600X icin sogutucu ariyorum kule tipi. Anakart b450 gaming plus max, kasa mag 100m. Bir de kaliteli macun onerisi de yaparsaniz iyi olur macunla birlikte maksimum 650 TL. Butce...
  8. Shimaida

200 bin tl bütçeyle herşeyi kaldıran pc önerisi

Bosuna ugrasmayin konu trol iste. Yani posttaki soruya bak herseyi kaldirab pc, bir amaci yok gayesi yok sadece herseyi kaldirsin yeter😂😂
  9. Shimaida

Kavga ve küfür mahkeme nasıl olur?

Hocam nereden başvuracağım? Mahkeme gününü mü beklemek lazım illa? Ve benim avukatım yok karşının avukatı vardır bu durumda ne olur acaba?
  10. Shimaida

Valla hocam davanın düşmesini istiyorum çünkü inanın uğraşmak istemiyorum günde 13-14 saat kuryelik yapıyorum. Bir de yurt dışına gideceğim benim için daha zor olur. 50cc cooper :ROFLMAO::ROFLMAO: 0-50 kmh 2 yılo.O2
  11. Shimaida

Hocam bunun sipariş verenle ilgisi yok. Apartmanın önündeki çar çakal topluluğu yüzünden.
  12. Shimaida

Hocam beni dövdüler ben darp raporu aldım ben bu yüzden şikayetçi oldum bunun kanıtı var yani darp raporunda, kendilerini de dövmüşüm ben güya :p:ROFLMAO: Lan benim boyunuma atlayıp kaskım yeredüşüyo kolumu çeviriyo ben de geri çekilirken birkaç tane sallıyorum. Sonra bunlar beni dövme sebebi...
  13. Shimaida

Emin misiniz hocam? Önceden sabıka kaydım yok bunlardan daha müslüman olduğum kesin. CMK avukatı nedir acaba?
  14. Shimaida

Arkadaşlar olayı kısaca anlatıyorum apartmanın birine normal bir şekilde girdim motorumla sipariş için. Arkamdan biri geldi dedi çok hızlı geliyon falan dedi ben de hımırdanarak tamam sıkıntı yok dedim çünkü maske var ağzımda kask da kafam da. Sonra bunun aile fertlerinden biri de ne artist...
  15. Shimaida

Minecraft Sonoyuncu'ya Girilmiyor

Normal sunuculara giriyor ancak sonoyuncuya girmiyor. Sunucuya girdikten sonra giriş yapma ekranı çıkıyor şifremi giriyorum sonra arazi indiriliyorda kalıyor ardından bağlntı zaman aşımına uğradı diyor.
  16. Shimaida

Pc aniden donuyor 5600x

Bende de oluyor ara sıra. Donuyor sesler gelişyor ekrana müdahale edemiyorum. Bazen de hdd sesi gibi geliyor drrrr ediyor. ekran kartım 2060 ve aynı işlemci var.
  17. Shimaida

Çözüldü✓ Dün ki sistem sarı sitede ilanda

Buna ticaret deniliyor bilmem anlatabildim mi. Ticaret dediğin sadece çinden 10 kuruşa ürün getirtip burada 50 TL'ye satmak değil. 1652016776 Net bu forumdan. Hatta şu cevaplardan birinde bile olabilir. o.O2 :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
  18. Shimaida

Steam cüzdan kodlarını nerede satabilirim?

Güven konusunu endişe eden arkadaşlar kabasakalonline da ilan açtmı oradan alabilirsiniz. https://www.kabasakalonline.com/ilan/287430-500-TL-steam-cuzdan-kodu.html
  19. Shimaida

Yardım Ethermine stake

Stake ile paran zamanla değer de kazanabilir değer de kaybedebilir. Faizin coine yansımış halidir stake. Uzun vadede kazandırır ancak kısa vadede kazandırmaz. Uzun derken belki ölüp gidebilirsin de.
  20. Shimaida

Çözüldü✓ Dün ki sistem sarı sitede ilanda

Sanki ilk defa düşüyor coinler :D :D :D Bak şu an geldi. Hali hazırda LHR de kırıldı. Biraz çok beklersiniz gibi :D :D
Top Bottom