Arama sonuçları: *

1. A

Corsair HS35 Y Splitter tavsiyesi.

sadece siyah renklilerde Çoklayıcı çıkıyor malesef. 1607101128 hocam bir sürü konu ve video izledim hepsinde sadece Siyah renk modelinde çıktığını söylüyorlar
  2. A

Corsair HS35 Y Splitter tavsiyesi.

Merhaba Corsair HS35 adlı ürünü inceledikten sonra satın aldım fakat sonradan gördüm ki Y splitter ekstra olarak almak zorundayız. Öncelikle anlamadığım için bu ses sistemlerinden şunu sormak istiyorum, benim şu an kullandığım JBL kulak içi kulaklığımı kasanın ön tarafına takınca hem ses hem...
  3. A

Corsair psu garanti için yetkili servis kimdir?

İyi günler. Ben itopyadan corsair spec delta rgb 550w psu su olan bir kasa aldim. Psu bozuldu garantiye yollamak istiyorum fakat itopyaya ulaşmak imkansız. 3 gündür mailime kargo icin refarans numarası alamadım. Bu yüzden direk corsair in kendisine yollamak istiyorum. Fakat nereye nasıl...
  4. A

James Donkey monitor hoparlörden ses gelmiyor.

Ga Hmm. Tıpkı hoparlör gibiydi yardımcı olduğun için teşekkürler
  5. A

Arkasında hoparlör kısmı var ve monitorun kendi ayarlarında ses kısma, muteleme yeri var eminmisiniz. Dp ile bağlı
  6. A

Evet seçili. Saatin ordaki ses açıp kısma simgesine tiklayincada üstünde monitorun adi yazıyor.
  7. A

James Donkey 27 inc 144hz monitorum var. Bilgisayar ses kisminda monitoru görüyor fakat ses gelmiyor sebebi nedir.
  8. A

Yeni bilgisyar açıldıktan 1 saat sonra kapandı.

Evet herkese teşekkürler sorunu çözdüm baska kişilere yardımcı olmak için soyliyim -cpu power kablosunu 8 pinin bosta kalan 4 pinini taktim(yer değiştirdim) çalıştı.
  9. A

Sadece islemciyi söküp takmadım bir şey farkedermi denememe gerek varmı?
  10. A

İtopyadan dün elime geldi onlar ilgilenmesi lazım mantıken. Kontrol kalemiyle abakarti kontrol ettim elektirik geliyor o yüzden kafam biraz karıştı psu degil gibi geldi
  11. A

Evet, şuan söktüm ekran kartını böyle deniyorum açmayı
  12. A

Bilgisyar 1 saat Sorunsuz çalıştı neden bir anda kapansinki o yüzden
  13. A

Evet. Hiç tepki vermiyor, farklı bir güç kaynagim yok
  14. A

Bilgisyarim bugün elime ulaştı itopya üzerinden montajlı şekilde, soeunsuzcq formatını attım güncelleme atarken bilgisyar bie anda kapandı ve hic tepki vermiyor. Elektrikli tornavida ile anakarta baktım elektirik var. Ramleri, ssdyi bios pilini çıkarıp taktım. Fişi cekip 10 saniye powere bastim...
  15. A

Sistem Nasıl veya önerileriniz varmı?

Fiyata göre iyi fakat 16 gb ram şart oyun oynamak istiyorsan birde 128 gb sıkıntı çıkarabilir. 1660 alıp ramı ve ssd yi geliştirebilirsin.
  16. A

Kazıklandım mı? Bana mı öyle geliyor?

Malesef baya bir kazık yediniz ben bu kasayı geçen cuma satın aldım keşke daha fazla indirim takip etseydiniz.
  17. A

Ryzen5 3500x 1660 super uyumlu tavsiye

İndirim yakalayabilirsem almayı düşünüyorum
  18. A

Elimde 500gb ssd var, teşekkürül ederim ayrica
  19. A

500 gb m2 ssd var elimde oyuzden yazmadim
  20. A

Selamlar. 6 Yıl üzerine yeni bir PC almaya, karar verdim pek anlamasam da araştırmalarım sonucu şu şekilde bir kasa topladım ve bir iki gün içinde sipariş vereceğim. Almadan önce sizden tavsiye almak isterim hatalarım veya daha iyi parçalar konusunda. Ekran kartı: MSI 1660 Super Gaming X...
Top Bottom