- Konu Sahibi Konu Sahibi
içimi rahatlattınız çok teşekkürler.-yani arkadaşın dediği gibi daha ucuza olabilirdi ama bu sistemde işini görür canını sıkma güle güle kullan
içimi rahatlattınız çok teşekkürler.-yani arkadaşın dediği gibi daha ucuza olabilirdi ama bu sistemde işini görür canını sıkma güle güle kullan
Adamın yüreğine indireceksin1tb HDD ile 3.650TL oluyor
teşekkürler.Hocam sıkıntı yapmayın ileride upgrade edersiniz süper sistem olur sağlıcakla kalın İyi oyunlar
Kargolandı mı?Malesef baya bir kazık yediniz ben bu kasayı geçen cuma satın aldım keşke daha fazla indirim takip etseydiniz.
Alıntıyı görüntüle
Fiyat çok fazla 5000 Tl ye İncehesap ta çok daha iyileri var.Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir bilgisayar topladım. Orjinal W10 içinde toplamda 5.000TL'ye patladı.
İçindeki parçalar;
GTX1650 SUPER
8 GB RAM
AMD RYZEN 2600
soğutucu olarak AMD'nin yanında verdiği fanlardan var
1TB hdd
SSD yok
böyle bir sistem topladım, çevremdekiler sürekli işte rx580 tercih edebilirdin vesayre vesayre diyor, fakat ben bu bilgisayarda çoğu oyunu yüksek/orta ayarlada çok rahat oynayabiliyorum. Ama içimde yinede bir kazıklanmışım gibi bir his var, anlayan arkadaşlar yardımcı olursa yada sistemin işe yarayıp, yaramadığını söylerse çok sevinirim.
kazıklandın diyenlerin koy gö*** gitsin a** normal fiyat ile almışssınArkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir bilgisayar topladım. Orjinal W10 içinde toplamda 5.000TL'ye patladı.
İçindeki parçalar;
GTX1650 SUPER
8 GB RAM
AMD RYZEN 2600
soğutucu olarak AMD'nin yanında verdiği fanlardan var
1TB hdd
SSD yok
böyle bir sistem topladım, çevremdekiler sürekli işte rx580 tercih edebilirdin vesayre vesayre diyor, fakat ben bu bilgisayarda çoğu oyunu yüksek/orta ayarlada çok rahat oynayabiliyorum. Ama içimde yinede bir kazıklanmışım gibi bir his var, anlayan arkadaşlar yardımcı olursa yada sistemin işe yarayıp, yaramadığını söylerse çok sevinirim.
Kasa ve Psu nedir?yinede sağlam bir sistem değil mi? SSD'i yazın taktıracağım.
kasa frisby, PSU cooler master ın bir modeliKasa ve Psu nedir?