Çınar Yaşar
80+ Gold
3.500TL'ye aynı sistem var.
aslında burdan kazık yemedim, çünkü 5000 TL'ye direk düz hesap olsun diye yuvarladım forum konusunda. Yoksa dediğin gibi 650 - 700 civarı bi fiyata denk geliyor, oda 4800 4780 civarı bir para yapıyor.w10 zaten 600 700 tl değilmi? kazığı ordan yemişsin biraz 20 25tl lik oem key ile halledebilirdin
Oyunlar da istediğin performansı veriyorsa ve herhangi bir sıkıntısı yoksa hiç canını sıkma kullan gitsinben sistemi topladıktan sonra Abdullah abinin sistemi ortaya çıktı, yani ben almadan önce görmüş olsaydım onu alırdım.
atar mısın?3.500TL'ye aynı sistem var.
csgoda 260-300 FPS alıyorum, Witcher 3'de yüksekte 80 70 arası alıyorum. Bunun dışında GTA5 tarzı oyunlarda 60FPS altına inmiyor, 80 90 geziyor hep. Oyun konusunda sorun yok, sadece içimi rahatlatmak için böyle bir konu açtım.Oyunlar da istediğin performansı veriyorsa ve herhangi bir sıkıntısı yoksa hiç canını sıkma kullan gitsin
sadece amacım yanlış bir sistem mi aldım? bunu soruyorum, yani bu sistem kötü bir sistem mi? Bana bunların cevabını verirseniz daha tatmin olacağım.5000₺ye 1660 superli sistem toplanabilrdi. Ya da 300₺ daha koyup DA Sistem alabilirdin. (Stoklara gelince )
Dostum fiyat biraz fazla ama sen istediğin kriterlere ulaşmısın bence canını sıkmacsgoda 260-300 FPS alıyorum, Witcher 3'de yüksekte 80 70 arası alıyorum. Bunun dışında GTA5 tarzı oyunlarda 60FPS altına inmiyor, 80 90 geziyor hep. Oyun konusunda sorun yok, sadece içimi rahatlatmak için böyle bir konu açtım.
eyvallahDostum fiyat biraz fazla ama sen istediğin kriterlere ulaşmısın bence canını sıkma
1tb HDD ile 3.650TL oluyoratar mısın?
yani arkadaşın dediği gibi daha ucuza olabilirdi ama bu sistemde işini görür canını sıkma güle güle kullaneyvallah
işlemcisi 1600 bunun, aynı sistem değil. Benim kasamda farklı ayrıyetten.1tb HDD ile 3.650TL oluyor