Neler Yeni

Kazıklandım mı? Bana mı öyle geliyor?

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Hocam sıkıntı yapmayın ileride upgrade edersiniz süper sistem olur sağlıcakla kalın İyi oyunlar

Ayca_22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur kopuz
Malesef baya bir kazık yediniz ben bu kasayı geçen cuma satın aldım keşke daha fazla indirim takip etseydiniz.
Screenshot_20200403-171931.jpg

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Harun Kayatekin
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir bilgisayar topladım. Orjinal W10 içinde toplamda 5.000TL'ye patladı.

İçindeki parçalar;
GTX1650 SUPER
8 GB RAM
AMD RYZEN 2600
soğutucu olarak AMD'nin yanında verdiği fanlardan var
1TB hdd
SSD yok

böyle bir sistem topladım, çevremdekiler sürekli işte rx580 tercih edebilirdin vesayre vesayre diyor, fakat ben bu bilgisayarda çoğu oyunu yüksek/orta ayarlada çok rahat oynayabiliyorum. Ama içimde yinede bir kazıklanmışım gibi bir his var, anlayan arkadaşlar yardımcı olursa yada sistemin işe yarayıp, yaramadığını söylerse çok sevinirim.
Fiyat çok fazla 5000 Tl ye İncehesap ta çok daha iyileri var.

ReisiCabo

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
alibakici
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir bilgisayar topladım. Orjinal W10 içinde toplamda 5.000TL'ye patladı.

İçindeki parçalar;
GTX1650 SUPER
8 GB RAM
AMD RYZEN 2600
soğutucu olarak AMD'nin yanında verdiği fanlardan var
1TB hdd
SSD yok

böyle bir sistem topladım, çevremdekiler sürekli işte rx580 tercih edebilirdin vesayre vesayre diyor, fakat ben bu bilgisayarda çoğu oyunu yüksek/orta ayarlada çok rahat oynayabiliyorum. Ama içimde yinede bir kazıklanmışım gibi bir his var, anlayan arkadaşlar yardımcı olursa yada sistemin işe yarayıp, yaramadığını söylerse çok sevinirim.
kazıklandın diyenlerin koy gö*** gitsin a** normal fiyat ile almışssın

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Takma kafana sistemin tadını çıkar;)

Top Bottom