Neler Yeni

Yeni bilgisyar açıldıktan 1 saat sonra kapandı.

Ayca_22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur kopuz
Bilgisyarim bugün elime ulaştı itopya üzerinden montajlı şekilde, soeunsuzcq formatını attım güncelleme atarken bilgisyar bie anda kapandı ve hic tepki vermiyor. Elektrikli tornavida ile anakarta baktım elektirik var. Ramleri, ssdyi bios pilini çıkarıp taktım. Fişi cekip 10 saniye powere bastim, pwrsw olan pinlerden düz kontak denedim hiç tepki vermedi fikri olan varmı?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Ekran kartını sen mi taktın ?

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Hiç tepki vermiyorsa fanlar bile dönüyorsa
Güç kaynağında sıkıntı olabilir baksa bir güç kaynağı baglayıp denemenizi tavsiye ederim

Kriptekx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Mustafa
Bilgisyarim bugün elime ulaştı itopya üzerinden montajlı şekilde, soeunsuzcq formatını attım güncelleme atarken bilgisyar bie anda kapandı ve hic tepki vermiyor. Elektrikli tornavida ile anakarta baktım elektirik var. Ramleri, ssdyi bios pilini çıkarıp taktım. Fişi cekip 10 saniye powere bastim, pwrsw olan pinlerden düz kontak denedim hiç tepki vermedi fikri olan varmı?
Anakartın power düğmesine gelen kablosunda temassızlık olabilir.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Mehmet Akif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Mehmet Akif İnandı
Evet.

Hiç tepki vermiyor, farklı bir güç kaynagim yok
Hocam tak maskeyi eldiveni bir pcciye götür hiç tepki vermiyorsa büyük ihtimal güç kaynağı sıkıntı yoksa en kötü fanlar dönerdi

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Asla bilgisayarı bilgisayarcıya götürme yeni pc belli olmaz bunların sağı solu

Ayca_22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Onur kopuz
Hocam tak maskeyi eldiveni bir pcciye götür hiç tepki vermiyorsa büyük ihtimal güç kaynağı sıkıntı yoksa en kötü fanlar dönerdi
İtopyadan dün elime geldi onlar ilgilenmesi lazım mantıken. Kontrol kalemiyle abakarti kontrol ettim elektirik geliyor o yüzden kafam biraz karıştı psu degil gibi geldi

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
İtopyadan dün elime geldi onlar ilgilenmesi lazım mantıken. Kontrol kalemiyle abakarti kontrol ettim elektirik geliyor o yüzden kafam biraz karıştı psu degil gibi geldi
Anakartın ışığı veya elektrik geliyorsa sorun psu dadır ztn yeni sistemmiş götür garantisi var.

Top Bottom