Arama sonuçları: *

1. F

Mavi Ekran Açılışta Mavi Ekran Hatası. Minidump Dosyalarınında Yardımcı Olabilecek Birisi Var Mı Acaba?

Ramler değişmiş olarak dün elime ulaştı yine 12 saattir sorun gözükmüyor. Sanırsam sorun bunca zamandır ramlerdi.
  2. F

Mavi Ekran Açılışta Mavi Ekran Hatası. Minidump Dosyalarınında Yardımcı Olabilecek Birisi Var Mı Acaba?

Ramlerin yerlerini de 5 gün önce falan değiştirdim zaten xmp disinda overclockta yok 1653267777 Enteresan bir şekilde sistem sadece açilirken veriyor. Yani bir oyunda veya işlem yaparken yemiyorum
  3. F

Sorun şu windows bellek tanimlamayi 2 gün once yaptim sorun çıkmadi memtestde de sorun çıkmadı belki tespit edemiyordur. Ama daha once de memory management hatasi aldim dedigim gibi
  4. F

Az önce açılışta tekrar aynı sorunla karşılaştım. Memory management hatası daha önce de almıştım. Aslında Ramleri Memtest ile test yaptım sorun çıkmamıştı ama soru ram olabilir gibi. Dump dosyası maalesef oluşmadı ben elle restart atmak zorunda kaldım.
  5. F

Tamamdır yardım için teşekkürler genel olarak 2-3 günde alıyorum tekrar alırsam burada paylaşırım
  6. F

Evet tomahawk vardı ancak görüntü gelmiyordu bazen anakart sorunlu problemlerim vardı onu çözdüm ama mavi ekran hala devam ediyor gibi işte.
  7. F

Yani memory management hatası da aldım ondan demiştim. Adaptörü çıkartıyorum pc den o zaman biraz daha gözlemliyim. Eskiden aldığım dump dosyalarını da paylaşayım bakmak isterseniz https://www.mediafire.com/file/m1zlw66xb9nzrf6/110721-7890-01.rar/file...
  8. F

Magicianı komple kaldırdım adaptörün driveri yok tak kullan olandan. Daha önce memory management hatası almıştım sorun ram olabilir mi acaba memtest temiz olmasına rağmen?
  9. F

Windowsum güncel Samsung Magicianı yüklemiştim sildim evet tp link bluetooth adaptör kullanıyorum
  10. F

Yaklaşık 2-3 günde sürekli açılışta mavi ekran hatası alıyorum. Memtest yaptım sorun yok driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum bakabilir misiniz acaba? Dump dosyalarını paylaşıyorum. https://www.mediafire.com/file/6nszakqa9cvl922/051922-5750-01.dmp/file...
  11. F

1650 ekran kartı 4300 TL

Low profile yerine yukarıdaki Inno3d yi tercih ederim. Tabii bütçe bu kadar ise series s çekerim ama tercih sizin.
  12. F

DOLAR SAĞLAM DÜŞÜYOR !

Iphone fiyatları falan düşmez 17ye sabit kalır uzun bir süre tahminin 5-6 ay kadar stabil giderse ancak o zaman aksiyon alırlar.
  13. F

Asus B450M-K wraith prism takılırmı

Am4 braket diye aratırsanız çıkar.
  14. F

Dolar düştü fiyatlar niye düşmüyor

w watever düzgün yazmamışım düzelttim.
  15. F

Kardeşim sen ***** mısın? Adam 60 dolara aldığı ürünü dolar 18 iken aldığında ürünü dolar 12 ye düşünce aynı fiyata satması aynı şey mi
  16. F

Firmalar genel olarak öngörü ile kur belirliyorlar bizim gibi stabil bir kur olmayan ülkede. Apple in 17ye sabitleme sebebi de bu öngörü. Öncelikle firmalar 16-18 den aldıkları ürünleri satacaklar sonra yeni kurdan aldıkları ürünleri günümüz kurdan satarlar. Ama yine de bunu yapmayabilirler...
  17. F

Doların düşüşüne sevinmeyin.

Yani 4 gün önceki kura döndü yalnızca. Söylem olarak faiz artışı ve mevduat hesaplarına baya garanti verdiler dolar bazlı eğer dolar artarsa aradaki farkı biz hazineden ödeyecez.
  18. F

HDMI 2.0 G-SYNC DESTEKLERMİ !!!

Hayır Display Port almanız gerekiyor. G-Synci açmak için
  19. F

Vatanda termal macun değiştiriyorlar mı?

Hayır. Sistemi onlardan aldıysanız belki derdim de onu da yapmıyor olabilirler.
Top Bottom