Neler Yeni

Mavi Ekran Açılışta Mavi Ekran Hatası. Minidump Dosyalarınında Yardımcı Olabilecek Birisi Var Mı Acaba?

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Yaklaşık 2-3 günde sürekli açılışta mavi ekran hatası alıyorum. Memtest yaptım sorun yok driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum bakabilir misiniz acaba? Dump dosyalarını paylaşıyorum.

Memtest yaptım herhangi bir sorun bulunmadı.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,891
İsim
Emre Zengin
Yaklaşık 2-3 günde sürekli açılışta mavi ekran hatası alıyorum. Memtest yaptım sorun yok driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum bakabilir misiniz acaba? Dump dosyalarını paylaşıyorum.

Memtest yaptım herhangi bir sorun bulunmadı.
Windows Update'de güncelleme varsa onları yapın.
Samsung Magician yüklü ise onu kaldırın.
Harici olarak bir Bluetooth aparatı vb. bir şey kullanıyormusunuz?

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows Update'de güncelleme varsa onları yapın.
Samsung Magician yüklü ise onu kaldırın.
Harici olarak bir Bluetooth aparatı vb. bir şey kullanıyormusunuz?
Windowsum güncel Samsung Magicianı yüklemiştim sildim evet tp link bluetooth adaptör kullanıyorum

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,891
İsim
Emre Zengin
Windowsum güncel Samsung Magicianı yüklemiştim sildim evet tp link bluetooth adaptör kullanıyorum
Tp link bluetooth adaptörününün driverlarını tekrardan kurarmısınız?
Samsung Magicianı komple kaldırdınız dimi?

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Tp link bluetooth adaptörününün driverlarını tekrardan kurarmısınız?
Samsung Magicianı komple kaldırdınız dimi?
Magicianı komple kaldırdım adaptörün driveri yok tak kullan olandan. Daha önce memory management hatası almıştım sorun ram olabilir mi acaba memtest temiz olmasına rağmen?

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,891
İsim
Emre Zengin
Magicianı komple kaldırdım adaptörün driveri yok tak kullan olandan. Daha önce memory management hatası almıştım sorun ram olabilir mi acaba memtest temiz olmasına rağmen?
RAM'den kaynaklı bir hata göremedim. Bluetooth kaynaklı hata var gözüküyor istiyorsanız bir süre takmayın aparatı mavi ekran vermezse sorun ondan kaynaklıdır.

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
RAM'den kaynaklı bir hata göremedim. Bluetooth kaynaklı hata var gözüküyor istiyorsanız bir süre takmayın aparatı mavi ekran vermezse sorun ondan kaynaklıdır.
Yani memory management hatası da aldım ondan demiştim. Adaptörü çıkartıyorum pc den o zaman biraz daha gözlemliyim. Eskiden aldığım dump dosyalarını da paylaşayım bakmak isterseniz

Format attım o yüzdem açılış dosyaları falan farklı olabilir.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,891
İsim
Emre Zengin
Yani memory management hatası da aldım ondan demiştim. Adaptörü çıkartıyorum pc den o zaman biraz daha gözlemliyim. Eskiden aldığım dump dosyalarını da paylaşayım bakmak isterseniz

Format attım o yüzdem açılış dosyaları falan farklı olabilir.
O zamanlar MAG B550 TOMAHAWK anakart kullanıyormuşsunuz. Emin değilim MSİ'nın uygulamaları kurmuşsunuz herhalde ondan kaynaklı da hata almışsınız. AfuWin64 AMI Aptio 5 UEFI Flasher yazılımına ait hata var.
Samsung cihaz bağlamışsınız o zaman ondan kaynaklı hata var ve gene Samsung Magician hatası var.
Logitech yazılımlarıda varmış ondan kaynaklı hata var.

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
O zamanlar MAG B550 TOMAHAWK anakart kullanıyormuşsunuz. Emin değilim MSİ'nın uygulamaları kurmuşsunuz herhalde ondan kaynaklı da hata almışsınız. AfuWin64 AMI Aptio 5 UEFI Flasher yazılımına ait hata var.
Samsung cihaz bağlamışsınız o zaman ondan kaynaklı hata var ve gene Samsung Magician hatası var.
Logitech yazılımlarıda varmış ondan kaynaklı hata var.
Evet tomahawk vardı ancak görüntü gelmiyordu bazen anakart sorunlu problemlerim vardı onu çözdüm ama mavi ekran hala devam ediyor gibi işte.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,891
İsim
Emre Zengin
Evet tomahawk vardı ancak görüntü gelmiyordu bazen anakart sorunlu problemlerim vardı onu çözdüm ama mavi ekran hala devam ediyor gibi işte.
Büyük ihtimalle şuanki sorununuz TP-Link kaynaklı dediğim gibi bir bakın 3-5 gün eğer tekrar mavi ekran hatası verirse yeni minidump dosyalarınızı gönderin.

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Büyük ihtimalle şuanki sorununuz TP-Link kaynaklı dediğim gibi bir bakın 3-5 gün eğer tekrar mavi ekran hatası verirse yeni minidump dosyalarınızı gönderin.
Tamamdır yardım için teşekkürler genel olarak 2-3 günde alıyorum tekrar alırsam burada paylaşırım

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Az önce açılışta tekrar aynı sorunla karşılaştım. Memory management hatası daha önce de almıştım. Aslında Ramleri Memtest ile test yaptım sorun çıkmamıştı ama soru ram olabilir gibi. Dump dosyası maalesef oluşmadı ben elle restart atmak zorunda kaldım.

Ekler

• 20220523_033816.jpg
    20220523_033816.jpg
    2.1 MB · Hit: 41

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Windows bellek tanımalayı çalıştır bir de. Ramleri çıkarıp yeniden tak 2. ve 4. slota.

Top Bottom