Neler Yeni

Mavi Ekran Açılışta Mavi Ekran Hatası. Minidump Dosyalarınında Yardımcı Olabilecek Birisi Var Mı Acaba?

louis bloom

80+ Silver
Az önce açılışta tekrar aynı sorunla karşılaştım. Memory management hatası daha önce de almıştım. Aslında Ramleri Memtest ile test yaptım sorun çıkmamıştı ama soru ram olabilir gibi. Dump dosyası maalesef oluşmadı ben elle restart atmak zorunda kaldım.
ayni sorunu bir onceki ramlerim (G.Skill Trident Z Neo (2x16) 3600MHz CL16) Model de yaşadım. Aynı hata kodu idi. Memtest86 sonucu:
1F73FF4D-455F-41E5-9B5F-C5CDF19F672B.jpeg
1402CA32-18BE-4904-BAD9-DB911B8BC6B8.jpeg

bir de ramleri sifir almistim itopya dan geri corsair ile değiştirdim. Cok cok yuksek ihtimal ile sorun ram. Ramleri degistim düzeldi.

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
ayni sorunu bir onceki ramlerim (G.Skill Trident Z Neo (2x16) 3600MHz CL16) Model de yaşadım. Aynı hata kodu idi. Memtest86 sonucu:Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bir de ramleri sifir almistim itopya dan geri corsair ile değiştirdim. Cok cok yuksek ihtimal ile sorun ram. Ramleri degistim düzeldi.
Sorun şu windows bellek tanimlamayi 2 gün once yaptim sorun çıkmadi memtestde de sorun çıkmadı belki tespit edemiyordur. Ama daha once de memory management hatasi aldim dedigim gibi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ramleri çıkar yeniden tak 2. ve 4. slota. Bios ayarlarını sıfırla. Sonra da sadece XMP aç. Manuel olarak Ram voltajı, hızı ya da zamanlamalarıyla oynama.
Tekrar hata alırsan yazarsın.

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Ramleri çıkar yeniden tak. Bios ayarlarını sıfırla. Sonra da sadece XMP aç. Manuel olarak Ram voltajı, hızı ya da zamanlamalarıyla oynama.
Ramlerin yerlerini de 5 gün önce falan değiştirdim zaten xmp disinda overclockta yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Enteresan bir şekilde sistem sadece açilirken veriyor. Yani bir oyunda veya işlem yaparken yemiyorum

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Ramleri çıkar yeniden tak 2. ve 4. slota. Bios ayarlarını sıfırla. Sonra da sadece XMP aç. Manuel olarak Ram voltajı, hızı ya da zamanlamalarıyla oynama.
Tekrar hata alırsan yazarsın.
Ramleri gonderdim bugün sorun oysa guncellerim konuyu

Feitan95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Orhan Çelebi
Ramler değişmiş olarak dün elime ulaştı yine 12 saattir sorun gözükmüyor. Sanırsam sorun bunca zamandır ramlerdi.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Yaklaşık 2-3 günde sürekli açılışta mavi ekran hatası alıyorum. Memtest yaptım sorun yok driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum bakabilir misiniz acaba? Dump dosyalarını paylaşıyorum.

Memtest yaptım herhangi bir sorun bulunmadı.
bende de aynı sorun var Hizmetler den Windows Update i kapatarak düzeltiyorum

Top Bottom