Arama sonuçları: *

1. A

16bin TL hazır sistem önerisi

Merhaba elimde şuan tam 16bin Tl var ve bu bilgisayarı almayı düşünüyorum 2k monitörüm var. Sizce nasıl? İşlemciye şuan soğutucu alacak param yok sizce işlemci için soğutucu almazsam sıkıntı çıkartır mı? (Sonradan alabilirim) https://www.incehesap.com/southpaws-oyuncu-bilgisayari-fiyati-56848/
  2. A

🔥İndirim Sniper Elite 5 - 77 TL | Deluxe 119 TL (YANIYOR)

Ben almadım çünkü Türkiye'ye özel fiyatlandırma gibi duruyor Epic Games de şu an düşük fiyatta **SteamDB Arjantin fiyatı 73 lira gözüküyor (yanlış bakmıyorsam) https://steamdb.info/app/1029690/
  3. A

Satış ve gelir vergisi hakkında soru

Bazı oyun kodları ve oyun itemleri satmayı düşünüyorum (kripto ile stok şeklinde alıp IBAN ile satmayı) bunun için öncelikle şirket kurup hepsine fatura mı kesmem gerekiyor? Satış yerine amazon giftcard gibi giftcardlarla takas edersem vergi konusunda sıkıntı yaratır mı? Stok olarak satan yerler...
  4. A

3060 ekran kartının üstüne 7000 türk lirası katıp güzel bir sistem toplanır mı?

Dediğim gibi gaming gen TR'ye güvenemiyorum bunun gibi bir sürü şikayet var https://www.sikayetvar.com/gaminggentr/gaminggentr-iptal-edilen-urunun-parasini-rehin-tutma. Ve internette gördüğüm kadarıyla sistemi paramparça gelen ve sistemi açarken videoya çektiği halde iadeyi bir türlü kabul...
  5. A

Genelde o sistemleri gördüğüm siteler ya kötü yorumu bol olan ya da işlemcisi darboğaz yapacak işlemciler kullanmakta. Eğer bildiğiniz güvenilir bir site varsa atarsanız sevinirim.
  6. A

Soru başlıkta yazıyor monitör dahil olmasına gerek yok -dahil olursa tabi daha iyi olur- Japonyadan 3060 ekran kartı getirtebilirsem -biraz zor- (büyük ihtimalle paparadan dolayı 7k-7.5k arasında bir fiyatta gelecek) üstüne bu parayla güzel bir sistem dizilir mi? Montaj daha önce hiç yapmadım...
  7. A

Banggood t.c istiyor güvenebilirmiyim?

Türkiye'nin datası kaç kere sızdırıldı? Şimdi 14 yaşındaki discord veletleri bile ad soyad ile TC kimlik numarası buluyor ben o yüzden TC kimliğimi yabancı büyük şirketlere verirken umursamıyorum.
  8. A

Öneri amazon almanyadan sistem toplama

Amazon vergiyi ödüyor diye biliyorum import fee olarak gözükmesi lazım kontrol edin, türkiyeden daha ucuza geldiğine eminseniz sipariş edin
  9. A

Amazon Japonya ödeme yöntemi değiştirmede hata veriyor

Aldığınız ürün pahalı değilse tutan fiyat kadar giftcard alıp giftcardı ödeme yönteminin değiştirilmediği siparişte deneyebilirsiniz fakat büyük ihtimalle siparişiniz pahalıdır ve çalışmama ihtimali var riske değmez
  10. A

Vereceklerini sanmıyorum gelişmeler konusunda beni de bildirirseniz sevinirim stokta olmayan ürün derken ben ve büyük ihtimalle sizde de biz sipariş verdikten sonra ürünün stoğu kalmadı o yüzden ödeme yöntemi değiştirilemiyor aynı mağduriyeti ben de yaşıyorum ama yapabilecekleri bir şeyin...
  11. A

Hocam inanın 3-4 kere konuştum supportla ilk önce biz değiştirmeyi deneyelim isterseniz dediler olur dedim değiştirmeye çalıştılar onlarda da hata verdi dedim ben bu ürünü 3 gündür almaya çalışıyorum payment revision verdiği için parayı başka karta aktardım ama şimdi de bu karttan alamıyorum...
  12. A

3 gündür aynı hatayı alıyorum ödeme yöntemini değiştirmeye çalıştığımda aynı hatayı verdi bende de. 3 gündür Amazon supportla konuşuyorum yapabilecekleri bir şey olmadıklarını belki düşük bir ihtimalle backup paymente kartı eklersem sistemin çekebileceğini söyledi (ama bu düşük bir ihtimalmiş...
  13. A

🔥İndirim RTX 3060 her şey DAHİL 6600 TL -- 10 dakika da bitti

İşte stokla alakalı demekki o kartın Türkiye'ye gönderilen stoğu ya yok ya da kalmamış. Genelde dünya geneline açık olan stoklar -bizim alabildiğimiz Türkiye'ye de gönderilen- 5 dakika sürmeden bitiyor o yüzden yetişmek önemli.
  14. A

Amazondan stok geldiği zaman bildirim alma gibi bir olay var mı? Eposta gelse yetişirim bilgisayar başında olduğum sürece
  15. A

malesef bu seferde yetişemedim teşekkür ederim
  16. A

Umarım bir daha yememde bir daha yakalarsam tabi...
  17. A

Galiba yüzüm gülmeyecek alt tarafı 3060lı sistem toplayacağım bir de amazon japonyadan ban yemediğim kalmıştı oysa ki tüm bilgileri verdim ve yetiştim teşekkürler amazon japonya. Teşekkürler yine de paylaştığınız indirimler için
  18. A

yapıştım direk eyvallah hocam ben aldım karttan 3 haneli kodu istemedi sipariş etti şimdi benden belge istiyor account hold on temporary sıkıntı çıkar mı sizce kartın 4 hanesiyle ilgili fotoğraf istiyor parmağımla sadece 4 hanesi gözükecek şekilde fotoğrafını atsam olur mu teşekkürler
  19. A

14k bütçem var blackfriday beklemeli miyim?

O kadar kararsız kaldım ki dolara bakıyorum 10 oldu black fridaye de az kaldı. Dediğiniz gibi 3060lı sistemler durmadan ilgimi çekiyor. umarım iyi bir fiyata güzel bir sistem alırız
  20. A

14k bütçem var blackfriday beklemeli miyim?

14k bütçem var ve ince hesapta 14.500 gibi fiyatlara 3060, 3060tilı sistemler var. Şuan kasım indirimleri var sizce black friday beklenir mi bilgisayar fiyatları düşer mi veya donanım arşivi yeni 3060lı 3060tilı sistem yayınlar mı fikrinizi duymak isterim. 3060 veya alabilirsem 3060tilı bir...
Top Bottom