Neler Yeni

🔥İndirim RTX 3060 her şey DAHİL 6600 TL -- 10 dakika da bitti

amnesiare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eren
yapıştım direk eyvallah
STOKLAR BİTTİ ARKADAŞLAR ALANLARA HO
hocam ben aldım karttan 3 haneli kodu istemedi sipariş etti şimdi benden belge istiyor account hold on temporary sıkıntı çıkar mı sizce kartın 4 hanesiyle ilgili fotoğraf istiyor parmağımla sadece 4 hanesi gözükecek şekilde fotoğrafını atsam olur mu teşekkürler

En düşük satış fiyatı 8 bin lira, ilerleyen günlerde daha güzel kart denk gelse bile gelmeme ihtimaline karşı ben satın alıyorum bunu. En kötü aldığım fiyatı yazsam hemen satılır herhalde. 3060ti olanı 9300e almıştım ama f/p kıyaslaması yapınca bu daha iyi gibi.

Muci46

80+ Bronze
yapıştım direk eyvallah

hocam ben aldım karttan 3 haneli kodu istemedi sipariş etti şimdi benden belge istiyor account hold on temporary sıkıntı çıkar mı sizce kartın 4 hanesiyle ilgili fotoğraf istiyor parmağımla sadece 4 hanesi gözükecek şekilde fotoğrafını atsam olur mu teşekkürler
geçmiş olsun , mevcut siparişler oto iptal oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

En düşük satış fiyatı 8 bin lira, ilerleyen günlerde daha güzel kart denk gelse bile gelmeme ihtimaline karşı ben satın alıyorum bunu. En kötü aldığım fiyatı yazsam hemen satılır herhalde. 3060ti olanı 9300e almıştım ama f/p kıyaslaması yapınca bu daha iyi gibi.
7.5 hava'da kaparlar

amnesiare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eren
geçmiş olsun , mevcut siparişler oto iptal oluyor
Galiba yüzüm gülmeyecek alt tarafı 3060lı sistem toplayacağım bir de amazon japonyadan ban yemediğim kalmıştı oysa ki tüm bilgileri verdim ve yetiştim teşekkürler amazon japonya. Teşekkürler yine de paylaştığınız indirimler için

Muci46

80+ Bronze
Galiba yüzüm gülmeyecek alt tarafı 3060lı sistem toplayacağım bir de amazon japonyadan ban yemediğim kalmıştı oysa ki tüm bilgileri verdim ve yetiştim teşekkürler amazon japonya. Teşekkürler yine de paylaştığınız indirimler için
hocam banınız acıldı mı bir daha ban yemiyorsunuz bu fiyatlara geliyor ara sıra takipte kalın :)

amnesiare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eren
hocam banınız acıldı mı bir daha ban yemiyorsunuz bu fiyatlara geliyor ara sıra takipte kalın :)
Screen Shot 2021-11-12 at 17.01.18.png

Umarım bir daha yememde bir daha yakalarsam tabi...

ArifD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arif Demir
Bir sorum olacak bu kartların garantisi olmuyor diye biliyorum ama ilk ay iade olayı varmış doğru mudur?

kacr2828

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
K
Amazon jp'den adım adım siparis nasil verilir, bir rehber vs. Varmi? Yoksa yardımcı olabilcek varmi?

amnesiare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eren
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,510