Arama sonuçları: *

1. Y

❌İndirim Bitti! ASUS TUF RTX 5070TI - Amazon Germany - 55554

Amazon Türkiyede satılan ürün gümrüğe takılmaz.
  2. Y

Rehber 9070XT Marka/Model Tier List - GÜNCEL REHBER 2026!

XFX 9070xt Mercury OC kartımı sığdırabilmek için Dark Knight kasamın SSD ve HDD yuvalarını, perçinlerini sökerek çıkardım. Kasa artık 45 cm ekran kartlarına uygun duruma geldi. 😄
  3. Y

Sizce hangi ekran kartinı almalıyım

Nvidia'nın teknolojik üstünlüğünü bilerek neden AMD kullanıyorsunuz?
  4. Y

XFX SWİFT 9070 XT - Satıcı sorunu

Aynı seri kartlar değil. Amazon daki Swift, Hepsiburada kiler Quicksilver. Swift giriş Quicksilver orta Mercury üst
  5. Y

RTX 5xxx serisine 2026da büyük zam gelecek!!

Nvidia 'nin 6000 serisini üretmeyip ekran kartı işini Intel e bırakma ihtimali olabilir mi?
  6. Y

Çözüldü✓ Bu ramler ne kadar eder

PG ile 2400TL satışa koyarsanız kolay satılabilir.
  7. Y

Ekran kartından kısıp anakarta vermek ?

Ekran kartı oyun bilgisayarının gözbebeğidir.
  8. Y

32gb yerine 16gb ram

Bende tek tek 8gb vardı dual çalışıyordu. Üzerine 2x8gb dual kit aldım. Şu anda hepsi dual çalışıyor.
  9. Y

Çözüldü✓ Rami yukseltmek için ram aldım ama çalışmıyor

Bios sıfırlayıp yeni ramleri takın. Çalışırsa eski ramleri ilave edin. Sonra xmp açın.
  10. Y

Rx 9070 XT Amd Driver Sorunu

Playstation ve xbox ta AMD grafik işlemciler kullanılıyor ama böyle problemler yok. Standart bir konfigürasyon olması ve kullanıcının sürücü ve ayarlara müdahale edememesinin etkisi olabilir mi acaba? Cehaletimden soruyorum.
  11. Y

Rx 9070 XT Amd Driver Sorunu

Adrenalinden güç seviyesini eksi otuza getirmeyi deneyin kart 200 watt civarı kullanır. Bakalım bir şey farkedecek mi.
  12. Y

Çözüldü✓ 3070'de kalınmalımı 5070'e geçilmelimi?

6000 serisi beklenebilir, daha düşük nanometre ile daha verimli kartlar görebiliriz.
  13. Y

Vram dolduğunda tam olarak ne olur

Vram dolduğunda ekran kartı sistem ramini vram olarak kullanmaya çalışır ve droplar yaşanır ama sistem rami de yetmezse o zaman sistem, ssd ye başvurarak takas dosyası kullanmaya başlar ki cinayet.
  14. Y

Yardım Sapphire Nitro+ RX 7800XT vs Sapphire Nitro+ RX 9060XT

Bu bütçeyle düz 9070 kovalamak lazım. Vatan da gece indirimlerinde 25 küsura satılmıştı.
  15. Y

PNY GeForce RTX 5070 ARGB OC 30.989 TL!

Düşük VRAM ve yüksek fiyat politikasıyla Nvidia insanları AMD kart almaya itiyor, üstelik 9000 serisi sorunlu görünmüyor.
  16. Y

PNY GeForce RTX 5070 ARGB OC 30.989 TL!

Ram sıkıntısının başgöstermesi ve GDDR7 maliyetlerinin artması nedeniyle süper serisinin iptal edilebileceği konuşuluyor. Zaten süper serisinin üretileceğine dair resmi bir açıklama da gelmedi diye biliyorum. Bir araştırın isterseniz.
  17. Y

🔥İndirim SAPPHIRE VATAN GECE İNDİRİMLERİ KAÇIRMA

Kullanıyorum, memnunum Nitro+ dan pahalı olduğu için fazla tercih edilmiyor olabilir. Ben mıknatıslı fan, buhar odalı soğutma ve 3x8 pin olması nedeniyle tercih ettim. Çok serin çalışıyor ama iri bir kart, Dark Knight kasaya sığdırabilmek için perçinleri sökerek ssd ve hdd kızaklarını çıkarmak...
  18. Y

Yardım Ekran kartı pini erimiş

Yanmış soketin arka kısmına bakın, soğuk lehim olabilir. Tek tek pimlere bakın sallanan var mı.
  19. Y

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Alışveriş siteleri botlara karşı şöyle bir savunma geliştiremez mi? Mesela ürün satışa konduğundan itibaren atıyorum 15 saniye 20 saniye süresince sepete atılamasın. O sürede fiyat görebiliriz.
  20. Y

8GB VRAM'in 2025'te yetersiz oluşu

Doğru, ben yeni bir kart aldığımda en az 5 sene kullanmak istiyorum. İkinci el al sat stresi yaşamak istemiyorum. 5 sene sonunda kart değerini kaybetsin, ne gam.
Geri