Rx 9070 XT Amd Driver Sorunu

Hocam 650w psu yu sonradan almadım zaten vardı. Henüz değiştirmemiştim. Ama sorun psu daysa onu değiştirebilirim yarın.

Hocam psu dan olduğuna emin olabilsem yeni psu alacağım ancak boşuna para harcamak da istemiyorum.

Hocam bende ne Battlefield 6yı ne de Space Marine 2 yi hiç açmadı. Ancak furmark testi çalıştırdığımda yaklaşık 10dk boyunca 300w güç çekerek çalıştı kendi kendine.

Sıkıntının net bir biçimde psu dan kaynaklanıp kaynaklanmadığını çözmemin yolu var mı acaba?
psu degişicek hocam zaten kaldırmaz 650w eger psu degiştirmemek için 9070xt yi iade edip rtx 5070 alabilrisiniz yeni aldıysanız 9070xt yi eger 9070xt ile devam edicekseniz indirimlerde var iken minimum 850w maksimum 1000w ileri dönük psu alırsanız iyi olur gold sertifika ve üzeri

9070xt asus tuf var geçen bir ay boyunca çöktü ama yazılım güncellemesinden kaynaklı oldugunu düşündüm ddu ile sildim ve tekrar yükledim hiç bir sorun kalmadı.Ayrıca 9070xt satılırken min 750 watt destekli alman gerekirdi.Psu değiş bir an önce

Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse bf6'ya 25.9.1 sürücüsü dışında hiçbir şekilde giremedim. Win11'e yükseltmeni tavsiye ederim. Win10 çok sıkıntı. 11e geçtiğimde en güncel sürücüyle sorunsuz oynayabildim. Bıktırdı win10daki sürücü sorunu. Bir de windows kendi sürücüsünü kurup duruyordu. 25.10.30 diye alakasız bir şey.

psu degişicek hocam zaten kaldırmaz 650w eger psu degiştirmemek için 9070xt yi iade edip rtx 5070 alabilrisiniz yeni aldıysanız 9070xt yi eger 9070xt ile devam edicekseniz indirimlerde var iken minimum 850w maksimum 1000w ileri dönük psu alırsanız iyi olur gold sertifika ve üzeri
Hocam yardımcı olabilecek birisini bulabilirsem 850w psu ile deneyeceğim. Olmadı iade edeceğim gibi görünüyor şuan.

9070xt asus tuf var geçen bir ay boyunca çöktü ama yazılım güncellemesinden kaynaklı oldugunu düşündüm ddu ile sildim ve tekrar yükledim hiç bir sorun kalmadı.Ayrıca 9070xt satılırken min 750 watt destekli alman gerekirdi.Psu değiş bir an önce
Hocam psudan olduğuna emin olsam değiştireceğim de emin olmak istiyorum önce. Klasik amd driver sıkıntısı da olabilir maalesef.

Windows 10 mu kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse bf6'ya 25.9.1 sürücüsü dışında hiçbir şekilde giremedim. Win11'e yükseltmeni tavsiye ederim. Win10 çok sıkıntı. 11e geçtiğimde en güncel sürücüyle sorunsuz oynayabildim. Bıktırdı win10daki sürücü sorunu. Bir de windows kendi sürücüsünü kurup duruyordu. 25.10.30 diye alakasız bir şey.
En güncel amd driver ı ile birlikte windows 11 kullanıyorum hocam.

Hocam yardımcı olabilecek birisini bulabilirsem 850w psu ile deneyeceğim. Olmadı iade edeceğim gibi görünüyor şuan.

Hocam psudan olduğuna emin olsam değiştireceğim de emin olmak istiyorum önce. Klasik amd driver sıkıntısı da olabilir maalesef.

hocam resmi sappire in sitesine gir zaten orda bile minimum 750w diyor siz 100w altı psu ile deniyorsunuz sizce psu garanti o psu ile de sürekli oyun vs girmeyi deneme üstüne 14 gün yasal iade sınırını geçmeden eger psu ya paran yoksa iade et

aynen 650w psu ile 5070ti çalışırdı de mi
ben öyle bir şey demedim üstte yorumum var arkadaşların dediği de doğru olabilir demişim ama gelelim arkadaşın diğer yorumuna 10dk furmark çalıştırmış sorun olmamış sence neyden kaynaklı sorun ?

25.9.1. ile denediniz mi? Ben o şekilde oynayabiliyordum.

ben öyle bir şey demedim üstte yorumum var arkadaşların dediği de doğru olabilir demişim ama gelelim arkadaşın diğer yorumuna 10dk furmark çalıştırmış sorun olmamış sence neyden kaynaklı sorun ?
kardeş sana gülen adamlar ucuz diye amd kullanan kitle, o yüzden savunuyorlar. ben de amd kullanıyorum. Savunulacak hiçbir tarafı yok. Bu cahil arkadaşlara cevap verme. Seni tahrik edip şikayet eden veletler hepsi. Sorun amd nin kart çıkarmak için çıkarıp hiçbir şey yapmayan yazılımcıların sorunu. Biz bas bas bağırırken bu durumları bize de güldüler. Yok yeni mimaride sorun yok cart curt diye. Aynen görüyoruz sorunsuz kartı. Redditte 1000 W psu ile kullanan da aynı sorunu yaşıyor merak etme. Ama psu sıkıntı senin

Arkadaşlar merhaba,

Sapphire Pulse Rx 9070 XT almıştım ve bugün geldi. Sistem özelliklerim aşağıdaki gibi.

Ryzen 5 7600 İşlemci
2x16 GB 6000 MHz CL32 RAM
ASUS B650M-R Anakart
FSP Hyper 80+ 650W PSU

Geldikten sonra en güncel sürücüleri kurdum ve Battlefield 6 ve Space Marine 2 oynamayı denedim ancak ikisinde de yükleme ekranında takılı kaldı ve oyunu açmadı. Açıkcası canım sıkıldı. Ekran kartı mı bozuk yoksa güç kaynağım mı yetersiz anlayamadım da. Sizce güç kaynağım mı yetersiz geliyor yoksa ekran kartını mı iade edeyim.

Örneğin Space Marine 2 yi açmaya çalıştığımda Amd Sürücüleri Zamanaşımına uğradı hatası alıp otomatik kapanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Adrenalinden güç seviyesini eksi otuza getirmeyi deneyin kart 200 watt civarı kullanır. Bakalım bir şey farkedecek mi.

kaça aldınız tufu bende 2 ay önce almıştım

Uygunsuz davranış
kardeş sana gülen adamlar ucuz diye amd kullanan kitle, o yüzden savunuyorlar. ben de amd kullanıyorum. Savunulacak hiçbir tarafı yok. Bu cahil arkadaşlara cevap verme. Seni tahrik edip şikayet eden veletler hepsi. Sorun amd nin kart çıkarmak için çıkarıp hiçbir şey yapmayan yazılımcıların sorunu. Biz bas bas bağırırken bu durumları bize de güldüler. Yok yeni mimaride sorun yok cart curt diye. Aynen görüyoruz sorunsuz kartı. Redditte 1000 W psu ile kullanan da aynı sorunu yaşıyor merak etme. Ama psu sıkıntı senin
burudanmı-makattan mı alıyorsun arasında fark varda o yüzden soruyorum yaşadıgın kafayı yaşamak için çünkü uçmadan cevap veremiyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,455
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri