🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

G pro x2 superlight geldi kutu temiz ici de temiz biraz kullanilmis begenilmemis herhalde skatez arasinda ufak bir seyler girmis okey gibi 3400 e tek merak ettigim ne zaman alinip iade edildigini gorebilecegim bir sey var mi acaba kac aylik oldugunu falan nereden bulabilirim icinden cikan kagitlarda herhangi bir sey yoktu ilk satin alim tarihine dair ama begendim kullanicam konu icin tesekkurler
Hocam imkanım olsa sadece logitech ekipman dizerim çünkü adamlar Hollanda’dan ufacık usb alıcı için ücretsiz destek verip gönderdi.

madem 18 tane v3 pro çektin neden dün bu konuya sazan avı diye mesaj attın arkadaşım :kekw: sazan mısın sen
Alıntıyı görüntüle
kendini zeki sanıyor ondan öyle bu eleman Abdullah abinin zamanında bedava fiyat kasa yapıp ihtiyacı olanların alamayıp tam tersine bot kurup alan al satçılar yamyamlardan buda

Galiba bu paylaşımım botçuları rahatsız etti yıllardır mesaj atmayanlar gelmeye başladı. :kekw:
Ulan gariban iki üç kuruş ucuza almaya çalışan adamlar faydalansın siz zaten sıfırları anında bitiriyorsunuz. Kullanıcı ve ufak tekef para kazanmak için al satçı arkadaşlara hayırlı olsun botçular hakka giriyorsunuz yapmayın ne alıyorsanız alın alana engele olmayın.
Nasil anladın helal

İkinci el fiyatlar botlara tam olarak yansımıyor ama yansıyan gidiyor çoğu kişi nasıl ürün aldı botlar hepsini çekiyorsa?
Demek ki botların hepsi işe yaramıyor :) Link atan da halen var ve ürünlerin durumu hakkında bilgi alıp veren tabii ki olacak insanlar ona göre alacak ürünleri
Alışveriş siteleri botlara karşı şöyle bir savunma geliştiremez mi? Mesela ürün satışa konduğundan itibaren atıyorum 15 saniye 20 saniye süresince sepete atılamasın. O sürede fiyat görebiliriz.

kendini zeki sanıyor ondan öyle bu eleman Abdullah abinin zamanında bedava fiyat kasa yapıp ihtiyacı olanların alamayıp tam tersine bot kurup alan al satçılar yamyamlardan buda
Tam olarak öyle ham ham yam yam yapıyorum. Yapabiliyorsan sende yap yada burada link atsınlar diye beklemeye devam et :D

Alışveriş siteleri botlara karşı şöyle bir savunma geliştiremez mi? Mesela ürün satışa konduğundan itibaren atıyorum 15 saniye 20 saniye süresince sepete atılamasın. O sürede fiyat görebiliriz.
siteler tam tersine bu tip kişileri istiyor anında stok bitsin para gelsin istiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,657
Üyeler
184,960
Son üye
Mikaruss
Geri