shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,977
nerden nereye .Dmadem 18 tane v3 pro çektin neden dün bu konuya sazan avı diye mesaj attın arkadaşımsazan mısın sen
Alıntıyı görüntüle
nerden nereye .Dmadem 18 tane v3 pro çektin neden dün bu konuya sazan avı diye mesaj attın arkadaşımsazan mısın sen
Alıntıyı görüntüle
Toplumsal curumeye ornek olmussun hocam.18 tane v3 pro çekmişim sadece tamamen ŞANS işi katılıyorum sana
Benim ne anlatmak istediğimi anlayan anladı zaten daha yorum yapmıyorum![]()
Ve platformlar da şımarıyor bence, daha yüksek fiyata verirler artık.Zaten en büyük kötülüğü bu konuyu açarak yaptılar… yamyamlardan bir şey kalmıyor artık
ne aldın başka bilelim de iptal edeceklerini pusuya yatayımYa iptal edeceğim zaten. Kuzenin ps4 kolunu bozduk, onun yerine alacaktım da işim gücüm yok aldığım her şeyi iptal ediyorum.![]()
Şuan kalan V3 pro ve PS5 kolne aldın başka bilelim de iptal edeceklerini pusuya yatayım
Zort botları patlıyor 10 dk search yapınca çokta laf etmeyin kardeşimize. 18 taneyi eliyle aldığından bile şüpheliyim ahahahTam olarak öyle ham ham yam yam yapıyorum. Yapabiliyorsan sende yap yada burada link atsınlar diye beklemeye devam et![]()
yaramaz bende xbox kol aldım 2500 e ama ikinci el de pil kitiyle 2400 e buldum letgoda onu alcamŞuan kalan V3 pro ve PS5 kol![]()
Kredi kartı ise Provizyondadır. Banka kartı ise bir kaç güne yansır.arkadaşlar bir şey sorcam ben dün monitör almıştım kargo gelmeden iptal ettim hemen para gelmiş ama hesap hareketlerine gözükmüyor sıkıntı çıkar mı