Arama sonuçları: *

1. A

50.000 liralık bilgisayarla Fps drop sorunu, yardım edin lütfen!

Youtube'da benim sistemle (Rtx 3090 ve 5900x) ile çekilmiş bir benchmark sonucu videosu var ve onda fps oynaması yok. 110- 120 civarı oynuyor.
  2. A

Açıkcası 4k monitör almıştım 3080'li sattığım sistemde. Sorun çözülmeyince geri satmıştım. Fakat sistemi komple değiştirdim ve diğerindeki sorunların çoğu gitti, belki sorunlar çözülmüştür ve sadece 2k sorunu duruyordur onu da çözebilmişimdir yeni monitör dağıtımdan gelince anlayacağız onu bakalım.
  3. A

Güncel ssd'm zaten m2. Samsung SSD 970 EVO Plus 1TB
  4. A

Bunu yaptım daha önce maalesef.. ssd de hdd'de aynı. Bu da msı afterburner sonuçları 1638531801 Hard disk yerine bir ssd daha alabilirim. Fakat bir kardeşim darboğaz sorunu yaşıyorsun ne zaman fps düşse ekran kartı kullanımı da düşüyor dedi., onun üstünde duruyoruz şu ara. 1638531844 Son...
  5. A

Xmp ayarlarını 4000 mhz yaptım ve bazı oyunlarda fps artışları oldu fakat genel olarak sorun düzelmedi, aşağıya video da bırakıyorum fps monitör programıyla aldığım kayıttan bir kesit. Fps 110 ortalamaya sahipken 70lere 80lere iniyor ve o sırada takılmalar gerçekleşiyor. Sıcaklık değerleri 80...
  6. A

Bakabiliriz tabii ama teamwiewer ile ne yapacağız ki? 1637246761 Aa yeni aklıma geldi arada film izlerken falan da anlık donmalar oluyor. SSD'de kurulu windows oysa.
  7. A

SSD zaten M2 benim, HDD Tavsiyesi var mı? İtopya'dan baktım bu mantıklı geldi ama https://www.itopya.com/seagate-6tb-ironwolf-pro-256mb-7200rpm-35-sata-30-nas-harddisk/
  8. A

Hayır virüslük bir durum yok
  9. A

Onu yaptım sorun olmadı ilk denememde, devam edeceğim ve bakacağım. Emin olmama sebebim, bilgisayarı formatladığım zaman 1 ay bu fps droplar yaşanmıyor sonra başlıyor yaşanmaya, belki 2 3 gün sonra yine yapar diye kesin sorun hhd'de demiyorum.
  10. A

Eski ssd kalmış kopyaladığım yazıda, ssd modelim bu: Samsung SSD 970 EVO Plus 1TB 1637242697 Bu arada hhd 256mb diyor yarısını anca okuyor veya yazıyor
  11. A

Arkadaşlar ekran kartında vs sorun yok ilk yazıyı güzel okuyun lütfen. 2 defa sıfır ekran kartı aldım ikisi de mi arızalı gelir, veya işlemci bunların hepsi piyasadaki en iyi parçalar.
  12. A

HDD'ye kuruluydu, bugün 2 oyunu ssd'ye aldım ve 1 tanesinde hiç problem yaşamadım diğeri de daha iyiydi. 1637241580 Windows orjinal değil fakat farklı iki windows kurdurttum ikisinde de aynı. Bencmark için program var mı?
  13. A

Twitch ve Youtube'a video çekiyorum evet. 1637240653 16 tehdit var diyor, önemli mi bu
  14. A

Test yapıyor hala durum böyle şimdilik
  15. A

Şu an mı atmamı istiyorsunuz yoksa söktükten sonra mı? Bu arada daha önce hard disk testi yaptım programlardan, hep yeşil gösteriyordu bozuk yok diye.
  16. A

Hız testini hangi programdan yapmamı önerirsiniz?
  17. A

Xbox gamepass alınır mı

Alınmaz olur mu hiç? Dünyanın oyunu var içinde ve yeni çıkan oyunlar da geliyor. Kesinlikle dünyanın en mantıklı aboneliği.
  18. A

Hard disk'i sökmeyi bilmiyorum ama söktürürüm iki dk. https://www.itopya.com/seagate-6tb-ironwolf-pro-256mb-7200rpm-35-sata-30-nas-harddisk/ Bu modelden alacağım artık sorun yaşamayayım diye. 1637236749 İyi niyetli cevabına teşekkür ederim fakat internetten pingden vs olacak olsa anında...
  19. A

Isınma sorunu da yok, 60 derece civarı. 2 defa sıfırdan canavar gibi pc topladım, ikisinde de mi arızalı parça denk geldi? Hata aynı hata demek ki hard disk veya ramlar arızalı.
  20. A

Parçalarım kasamda duruyor, çalınma vs ihtimali yok. Montajında vs de sorun yok. 1637236224 Başında durdum cafede öyle bir şey olmadı.
Top Bottom