Arama sonuçları: *

1. Sorum var

BlackFriday Laptop önerisi

Merhabalar, 20k civarlarında amacı günlük kullanım ve lol, valorant gibi online oyunları akıcı sağlayabilecek, kasım indirimine girmesi muhtemel fp laptop önerileriniz varsa paylaşır mısınız?
  2. Sorum var

Instagram Collabs Özelliği

Maalesef herhangi bir seçenek çıkmıyor daveti kabul etmek üzerine
  3. Sorum var

Instagram Collabs Özelliği

Arkadaşlar merhaba, bu özelliği kullandığımda karşı tarafın mesajlarına davet olarak iletiliyor fakat daveti kabul etme seçeneği çıkmıyor. Bunun nedeni ve çözümü nedir acaba? Yardımcı olur musunuz?
  4. Sorum var

Yardım Corsair hs50 pro mikrofon sorunu

Arkadaşlar ben de bu kulaklıktan aldım sesim çok dijital geliyor telefon mikrofonu gibi, eski daha ucuz kulaklığımın mikrofonu daha iyiydi bunun kalitesini arttırmanın bir yolu yok mu?
  5. Sorum var

🔥İndirim Corsair HS50 PRO 298,99 TL!

Bu ürün hakkındaki deneyimleriniz nelerdir? Uzun kullanım sonucunda ne gibi artı ve eksi yönleriyle karşılaştınız?
  6. Sorum var

Ofis koltuğu tekerleği önerir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, ofis koltuğumun 1 tekerleği bozuldu dışarıdan farklı almak istiyorum ve pazarı bilmiyorum. Öneriniz varsa paylaşır mısınız? Teşekkür ederim.
  7. Sorum var

Ofis koltuğu sallanma sorunu

Arkadaşlar selam birkaç aydır kullandığım koltuğum son 2 haftadır ileri geri sallanmaya başladı 90 derece olması gerektiği ayarda arakya yaslandığım zaman oturma kısmından arkaya doğru birazcık ivme alıyor. Koltuğun altında ki bütün vidaları sıktım fakat fayda etmedi. Bir önerisi veya çözümü...
  8. Sorum var

Xiaomi Router Bağlantı Sorunu

Arkadaşlar merhaba, Geçenlerde Mi Wifi Pro sinyal yakınlaştırıcısını aldım fakat gün içerisinde sürekli kopma sorunu yaşıyorum bunun için bir öneriniz veya bir çözümünüz var mı? Teşekkürler. Ürün...
  9. Sorum var

İnternet Üzerinden Nasıl Yarışma Başlatılır?

Arkadaşlar selam, bir şirketin logosu için internette ödüllü yarışma başlatmak istiyorum, bunun için bildiğiniz erişimi, kullanımı kolay siteler var mı? Önerileriniz nelerdir?
  10. Sorum var

ÖNERİ KLAVYE TAVSİYESİ

Geçenlerde forum tavsiesiyle aldım1. haftada tuş bozuldu iadeye gönderdim onarım yapıp yollamışlar, kargo elime hasarlı geldi geri yolladım ve iade aldım..
  11. Sorum var

Teknoloji marketlerinde indirim kuponu var mı?

Arkadaslar merhaba, gamepad almayı düşünüyorum f310 veya f710. Amazonapp kodlarını denedim fakat süreleri bitmiş böyle indirim kodları veya fırsatlar var mı?
  12. Sorum var

Bu klavyeye sahip olanlar oyunlarda sorun yaşıyor mu?

Türkiye'de yaşamak bunlara itiyor, klavyenin ergonomisinden yana hiçbir sıkıntı yaşamıyorum tek derdim bu şuan
  13. Sorum var

Belki oyunlarda bir sıkıntı vardır dedim çünkü yazı yazarken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum
  14. Sorum var

Arkadaşlar merhaba, monster pusat k3 pro klavyeyi 1-2 haftadır kullanmaktayım ve valorant, lol oynarken "A" tuşu zaman zaman basmıyor siz de aynı sorunları yaşıyor musunuz? geri yollamayı düşünüyorum
  15. Sorum var

400tl yi geçmicek şekilde mekanik klavye

Arkadaşlar yazılım üzerinden yaptığım profilleri "m1,m2,m3"tuşlarına atayamıyorum bu tuşları kullanarak profil değiştiremiyorum yapabilen veya bilgisi olan var mı btw?
  16. Sorum var

400tl yi geçmicek şekilde mekanik klavye

Bu klavyeyı aldım 1. haftada tuşları silindi iade ettim şuan pusat k3 pro kullanıyorum dün geldi hissiyat ve kalite olarak çok iyi görünüyor
  17. Sorum var

Monster Pusat k3 pro yazılımına hakim olan var mı?

makro değil profil tuşlarından bahsediyorum
  18. Sorum var

çok kurcaladım anlamsız şekilde kaydedilmiyor profiller :D sadece o an yaptıgım kalıyor o zaman neden bu profil tuşları var çok saçma. m1 tuşu rgb m2 tuşu full kırmızı şeklinde olsun istiyorum fakat olmuyor
  19. Sorum var

Arkadaşlar merhaba, klavyeyi bugün aldım fakat hiçbir yerde yazılımı hakkında güzel bir video veya bilgilendirme bulamadım. Kullananlar varsa m1-m2 -m3-m4 profil tuşlarına nasıl kendi istediğim modelleri atayacağım sürekli yazılımdan tamama bassam bile sıfırlanıyor. Yazılıma hakim olanlar...
  20. Sorum var

Pusat K3 Pro klavye hakkında ne düşünüyorsunuz?

Süper o zaman youtube videosunun altında yorum gördüm ondan soru işareti vardı kafamda bu iyi oldu
Top Bottom