Neler Yeni

Monster Pusat k3 pro yazılımına hakim olan var mı?

Sorum var

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Toprak
Arkadaşlar merhaba, klavyeyi bugün aldım fakat hiçbir yerde yazılımı hakkında güzel bir video veya bilgilendirme bulamadım. Kullananlar varsa m1-m2 -m3-m4 profil tuşlarına nasıl kendi istediğim modelleri atayacağım sürekli yazılımdan tamama bassam bile sıfırlanıyor. Yazılıma hakim olanlar yardımcı olursa sevinirim
teşekkür ederim.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Arkadaşlar merhaba, klavyeyi bugün aldım fakat hiçbir yerde yazılımı hakkında güzel bir video veya bilgilendirme bulamadım. Kullananlar varsa m1-m2 -m3-m4 profil tuşlarına nasıl kendi istediğim modelleri atayacağım sürekli yazılımdan tamama bassam bile sıfırlanıyor. Yazılıma hakim olanlar yardımcı olursa sevinirim
teşekkür ederim.
Hocam yazılımı kurcalayın biraz öğrenirsiniz. Yani yeniden yazılım yapmıyoruz :)

Sorum var

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Toprak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yazılımı kurcalayın biraz öğrenirsiniz. Yani yeniden yazılım yapmıyoruz :)
çok kurcaladım anlamsız şekilde kaydedilmiyor profiller :D sadece o an yaptıgım kalıyor o zaman neden bu profil tuşları var çok saçma. m1 tuşu rgb m2 tuşu full kırmızı şeklinde olsun istiyorum fakat olmuyor

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
çok kurcaladım anlamsız şekilde kaydedilmiyor profiller :D sadece o an yaptıgım kalıyor o zaman neden bu profil tuşları var çok saçma. m1 tuşu rgb m2 tuşu full kırmızı şeklinde olsun istiyorum fakat olmuyor
@Kerem Mert de pusat k3 pro var yardımcı olur.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Bilgim yok, kusura bakmayın. Hiç kurcalamadım daha makro tuşlarını :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR