techno3030
80+ Bronze
Fason mal bir çöp. Daha switch markası bile belli değil, Pusat daha üstün.
Fason mal bir çöp. Daha switch markası bile belli değil, Pusat daha üstün.
Bu klavyeyı aldım 1. haftada tuşları silindi iade ettim şuan pusat k3 pro kullanıyorum dün geldi hissiyat ve kalite olarak çok iyi görünüyorFason mal bir çöp. Daha switch markası bile belli değil, Pusat daha üstün.
sakin ol knk al herkes memnun o yüzden önerdimFason mal bir çöp. Daha switch markası bile belli değil, Pusat daha üstün.
Arkadaşlar yazılım üzerinden yaptığım profilleri "m1,m2,m3"tuşlarına atayamıyorum bu tuşları kullanarak profil değiştiremiyorum yapabilen veya bilgisi olan var mı btw?Bu klavyeyı aldım 1. haftada tuşları silindi iade ettim şuan pusat k3 pro kullanıyorum dün geldi hissiyat ve kalite olarak çok iyi görünüyor
Kim bu herkes? Kendisiyle tanışmak isterim.sakin ol knk al herkes memnun o yüzden önerdim
yoo önermiyorumKim bu herkes? Kendisiyle tanışmak isterim.
Bu klavyenin tuşlarının soyulması, mekanik switchlerin bozulması gibi şikayetleri var. Üstelik klavyenin nerede üretildiğini bilemezsiniz. İnsanlara kötü ürün önermeyin.
Redragon Indrah k555 Monster da sorun yaşayan birçok kişi olmuşBir sürü 300 400bandında değişik mekanik klavyeler gördüm çok kararsızım sizdende bir tavsiye alayım dedim var mı bi önreiniz mümkünse gamepower önermeyin
blue switch var mı pekiBu klavyeyı aldım 1. haftada tuşları silindi iade ettim şuan pusat k3 pro kullanıyorum dün geldi hissiyat ve kalite olarak çok iyi görünüyor