Arama sonuçları: *

1. Scaredy

Yardım Acer Nitro 5 An515-46 3070ti Fan Tıkırtı Sesi

Ses dosyası atamadığım için rar şeklinde bir video paylaştım, bu rardaki video bilgisayara çok yakın hali. Olay dün gerçekleşti ve şu anda devam ediyor. Garantisi var sizce göndermeli miyim yoksa yazılımsal bir sorun olabilir mi? Format attım çözülmedi, nitrosense içinden fan ayarlarıyla oynadım...
  2. Scaredy

Ajazz"ın Websitesi"mi

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-g305-lightspeed-910-005283-siyah-optik-wireless-oyuncu-fiyati,341295403.html Yani aj199 yerine tavsiye edebilirim.
  3. Scaredy

Ajazz"ın Websitesi"mi

Gümrük vs giriyor ne kadar olduğunu bilmiyorum. Ben önceden ajazz aj099 600 tl ye aldım amazondan. Ne kadar güvenli bilmyorum ama aliexpressde satılıyorsa oradan almanızı tavsiye ederim.
  4. Scaredy

Ajazz"ın Websitesi"mi

https://www.a-jazz.com/en/h-col-117.html orjinal site. Önceden mesajlaşmıştım driver sıkıtnısından ondan biliyorum buyur.
  5. Scaredy

Kernel 41 Hatası ve siyah ekran

Merhaba, for honor veya cs2 oynamaya çalıştığımda oyuna girerken veya oyun ortasında monitörüm simsiyah oluyor sinyal gitmiyor ve fanlar deli gibi dönüyor. Ramleri test ederek denedim, Powersupply ım önceden 600w rampage idi ve ondada yapıyordu (Mecburen kasayla gelmişti) ve onu corsair 550w ile...
  6. Scaredy

70-75k sistem önerisi

Hazır sistemler var fakat elde toplanan bu var. Bazı insanlar hazır sistem istemiyor o yüzden böyle çıkıyor
  7. Scaredy

70-75k sistem önerisi

Hocam o zaman çok fiyat artıyor kusura bakmayın
  8. Scaredy

70-75k sistem önerisi

https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-23431_1-24813_1-25742_2-25137_1-21265_1-14594_1-25457_3-22531_1-22897_1 Hoşuna giderse satın alabilirsin
  9. Scaredy

Logitech G305 mouse, Tutukluluk yapma ile G Hub ta gözükmemesi

G305 i arkadaş kullanıyor laptopta ve bluetooth olmasına rağmen receiver ile kullanıyor. Ürün GHUB da gözüküyor. Kısacası ürününüz kusurlu iade veya değişim talep edebilirsiniz.
  10. Scaredy

Mousepad i ıslak mendil ile sildim iz kaldı

Pek tavsiye etmem. Yıkamak daha mantıklı olur ama yıkamak istemezseniz bir sabunlu bez ile silin sonrasında ıslak bezle sabununu alın sonra suyunu kuru bir bezle alıp kurutun.
  11. Scaredy

Mousepad i ıslak mendil ile sildim iz kaldı

Mousepad genelde toz tutar ve bunun içinde temizlediğiniz yerin izi çıkmış olabilir. Kumaş olduğundan yıkayabilirsiniz. Kendim yapıyorum ve bir zararı olmadı.
  12. Scaredy

Hp victus 15 laptop oyunlarda kendi kendine kapanıyor

Victus kullananlardan bildiğime göre victus için sanırım "Omen gaming Hub" var. En rahatı o olacağından oyun oynarken ısı değerlerini kontrol edin eğer +90 derece görürseniz (90 derece ağır oyunlarda normaldir fakat 100 de kapanır) sebebi o olacaktır.
  13. Scaredy

Bütçe 500-600 Kablosuz Oyuncu mouse Var mı

Rica ederim umarım istediğiniz gibi gelir.
  14. Scaredy

Dpi iyi ve Truemove pro olabilecek iyi sensörlerden. Steelseries iyi marka sadece faresini kullanmadım o yüzden garantisini veremiyorum bozulur mu diye ama teknoloji zaten şans işi malumunuz. Prime gayet iyidir
  15. Scaredy

Rdr2 online da report sistemi yok mu ?

Kendimde oynadım tavsiyem sürekli sunucu değiştirip hilesiz bulmak yada hileci olsada uzaklaşmak olur. Biz öyle yapıyor hatta bazen hilecilerle anlaşıp kendimizi ellettirmiyorduk. Genelde bounty hunt falan yapıp 2 arkadaş özel serverde oluyoduk o yüzden hilecileride görmüyorduk bile bazen
  16. Scaredy

https://www.trendyol.com/steelseries/prime-fps-gaming-oyuncu-mouse-p-120371525?boutiqueId=638145&merchantId=968&v=1.13.9
  17. Scaredy

Rdr2 online da report sistemi yok mu ?

Hileler pek banlanmaz rdr2 de fakat Player menu 'yu açın select players kısmından hileciyi seçin select report olması lazım oradan raporunuzu yazın
  18. Scaredy

Yardım Mouse saklanmalı mı?

Bozulacağını pek sanmam. Bataryalı elektronik eşyaları saklarken %50 üzerinde bir kondisyonda sakladığınızda döndüğünüzde olacak olan olay %6 7 lerde bulmanız olur. Asıl amacımız bataryanın şişmesini engellemek. Benim tavsiyem çok güvenmiyorsanız bataryalı olan arkadaşı satıp kulaklığınızı pek...
  19. Scaredy

Trust markalı farenin sensörü direkt optik sensör ayriyetten bir açıklama yok. ajazz aj099 da optik fakat paw 3311 kullanıyor kısaca daha iyi diyebiliriz. Ayriyetten dps ayarları da mouse u iyileştirir. Eğer sadece kablosuz istiyorsanız işinizi bence görecektir
  20. Scaredy

Sorunlu Ram fps düşür mü?

Ramlerdeki sorunun ne olduğunu bilmeden pek bir şey yapılamaz ayriyetten sorunlu ram fps düşürmekten ziyade bilgisayari çökertir, Mavi ekran verdirir (tecrübe ile sabit). O yüzden yeni ram almanızı tavsiye ederim rami tamir ettirmek pek mümkün değil. Gskill bir raminiz varsa ömür boyu garantilidir.
Geri