Yardım Mouse saklanmalı mı?

Akhiore

80+ Silver
Reaksiyon skoru
939
Razer cobra pro bir mousem var bilgisayarı fln sattım sizce mouse yi saklamalımıyım yoksa satmalımıyım saklarsam bataryanın saģlığını kaybetmemesi için nasıl saklamalıyım aynı şekilde barracuda X kulaklığımda boşta kaldı.

Razer cobra pro bir mousem var bilgisayarı fln sattım sizce mouse yi saklamalımıyım yoksa satmalımıyım saklarsam bataryanın saģlığını kaybetmemesi için nasıl saklamalıyım aynı şekilde barracuda X kulaklığımda boşta kaldı.
Yeni bilgisayar almayacaksanız satmanız daha iyi olur ayriyetten saklayacaksanız bataryayı %50 üzerinde tutup oda sıcaklığında bir yerde kalması yeterli olur. Eğer yeni bilgisayar almayacaksanız dediğim gibi elinizden çıkarabilirsiniz.

Yeni bilgisayar almayacaksanız satmanız daha iyi olur ayriyetten saklayacaksanız bataryayı %50 üzerinde tutup oda sıcaklığında bir yerde kalması yeterli olur. Eğer yeni bilgisayar almayacaksanız dediğim gibi elinizden çıkarabilirsiniz.
Yeni bilgisayar alacağım fakat almam 1 yıl felan sürer tahminimce o sırada bozulmasından korktum

Yeni bilgisayar alacağım fakat almam 1 yıl felan sürer tahminimce o sırada bozulmasından korktum
Bozulacağını pek sanmam. Bataryalı elektronik eşyaları saklarken %50 üzerinde bir kondisyonda sakladığınızda döndüğünüzde olacak olan olay %6 7 lerde bulmanız olur. Asıl amacımız bataryanın şişmesini engellemek. Benim tavsiyem çok güvenmiyorsanız bataryalı olan arkadaşı satıp kulaklığınızı pek bilmiyorum ama bataryalı değil kabloluysa onu tutmak olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,658
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri