Eliniz büyükse tam garanti veremem orta - büyük arası gibi diyim bu afreye. Oyun için olur tabi 12.000 dps fena olmayan bir sensör ile güzel bir fare. İşinizi görürhocam elim biraz büyük bu oyun için iyi olur mu?
Eliniz büyükse tam garanti veremem orta - büyük arası gibi diyim bu afreye. Oyun için olur tabi 12.000 dps fena olmayan bir sensör ile güzel bir fare. İşinizi görür
Trust markalı farenin sensörü direkt optik sensör ayriyetten bir açıklama yok. ajazz aj099 da optik fakat paw 3311 kullanıyor kısaca daha iyi diyebiliriz. Ayriyetten dps ayarları da mouse u iyileştirir. Eğer sadece kablosuz istiyorsanız işinizi bence görecektirbende şuan bu var elime tam oturuyor sizin attığınızın sensörü mü iyi bununki mi iyi bakar mısınızTrust GXT 781 Rixa Camo Oyuncu Mouse + Mouse Pad Fiyatı
Trust GXT 781 Rixa Camo Oyuncu Mouse + Mouse Pad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
kablolu da olur sensörü çok önemli benim için. elime oturuyor genelde mouselar. kablolu en iyi 600e ne vardırTrust markalı farenin sensörü direkt optik sensör ayriyetten bir açıklama yok. ajazz aj099 da optik fakat paw 3311 kullanıyor kısaca daha iyi diyebiliriz. Ayriyetten dps ayarları da mouse u iyileştirir. Eğer sadece kablosuz istiyorsanız işinizi bence görecektir
sensörleri felan iyi demi hocam![]()
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Dpi iyi ve Truemove pro olabilecek iyi sensörlerden. Steelseries iyi marka sadece faresini kullanmadım o yüzden garantisini veremiyorum bozulur mu diye ama teknoloji zaten şans işi malumunuz. Prime gayet iyidirsensörleri felan iyi demi hocam
tamamdır alıyorum teşekkürlerDpi iyi ve Truemove pro olabilecek iyi sensörlerden. Steelseries iyi marka sadece faresini kullanmadım o yüzden garantisini veremiyorum bozulur mu diye ama teknoloji zaten şans işi malumunuz. Prime gayet iyidir
Rica ederim umarım istediğiniz gibi gelir.tamamdır alıyorum teşekkürler