Arama sonuçları: *

• Users: TR20
  • Order by date
  1. T

" shutdown -a " komutunu sürekli tekrarlamak

sorunu çözmek uzun sürecek sorunu çözmek uzun sürecek ama vbs bazı komutlar ekleyerek işi çözdüm en son da vbs yi görev zamanlayıcıda çalıştırdım tekrardan elinize sağlık konuyla alakalı hiç biyerde çözüm yok şuanda daha iyisini buluncaya kadar en iyisi bu :)
  2. T

geçerli bi çözüm buluncaya kadar çok işime yarayacak teşekkürler sadece bunu pc açılışında açtığımda arka plana veya simge durumuna düşürmeye çalışacağım :) benim için büyük bi çözüm oldu çok bellek de tüketmiyor
  3. T

çok teşekkür ederim ellerine sağlık
  4. T

evet yeterli teşekkür ederim
  5. T

bilgisayar hergün shutdown komutu ile kapanıyor ama aynı saatlerde değil (bu problemi çözemedim) geçici olarak bende shutdown -a komutunu pc de her 29 saniyede bir defa otomatık olarak çalıştırmak istiyorum çünkü oturumunuz kapatılmak üzere uyarısını aldığımda 30 saniyede flan kapanıyor pc ve...
  6. T

evet windows 10 1638992942 mantıklı fakat bilgisayara çok iş yükü vermektense 29 saniyede bir flan tek komut atmasının daha iyi olacağını düşünüyorum
  7. T

mümkünse çok sevinirim oturum kendi kendine kapanıyor en azından geçici ve otomatik süper bi çözüm olur buna çözüm bulabilen yok gördüğüm kadarıyla internette teşekkür ederim
  8. T

arkadaşlar shutdown -a komutunu sürekli bir döngü içersinde istediğimiz zaman aralığında otomatik olarak tekrarlatabilmemiz mümkün mü ? işletim sistemi windows 10 teşekkürler
  9. T

Yardım WİNDOWS 10 OTURUMUNUZ KAPANMAK ÜZERE

aslında modem yeni ama resetlemeyi düşünüyorum sabit ip yok portlar kapalı çok modemden şüphelenmiyorum ama komut modemden mi geliyor bilemiyorum günlükte sadece dhcpden geldiğini görebildim
  10. T

Yardım WİNDOWS 10 OTURUMUNUZ KAPANMAK ÜZERE

Arkadaşlar gün içersinde zaman zaman oturumunuz kapatılmak üzere hatası alıyorum ve pc kapanıyor, olay günlüğünden baktığımda kapatma komutunun pc nin kendisinin verdiği var ve aynı komutların dhcp den geldiği de görünüyor yanlış anlamadıysam, format attım pc değiştirdim yine de aynı olay...
Top Bottom