mümkünse çok sevinirim oturum kendi kendine kapanıyor en azından geçici ve otomatik süper bi çözüm olur buna çözüm bulabilen yok gördüğüm kadarıyla internette teşekkür ederimOna göre bir .bat dosyası hazırlanabilir diye düşünüyorum. Şuan PC de değilim anca yarın bakarim
Windows 10 mumümkünse çok sevinirim oturum kendi kendine kapanıyor en azından geçici ve otomatik süper bi çözüm olur buna çözüm bulabilen yok gördüğüm kadarıyla internette teşekkür ederim
evet windows 10Windows 10 mu
mantıklı fakat bilgisayara çok iş yükü vermektense 29 saniyede bir flan tek komut atmasının daha iyi olacağını düşünüyorumSınırsız nasıl yapıldığını hatırlamıyorum ama shutdown -a komutundan yüzlerce ya da binlercesini not defterine alt satıra geçe geçe yazılıp .bat dosyası yapılırsa olabilir
O kadarı beni aşıyor maalesefevet windows 10
Mesaj otomatik birleştirildi:
mantıklı fakat bilgisayara çok iş yükü vermektense 29 saniyede bir flan tek komut atmasının daha iyi olacağını düşünüyorum
yanı bilgisayarın hergun aynı saatlerde kapanması mıarkadaşlar shutdown -a komutunu sürekli bir döngü içersinde istediğimiz zaman aralığında otomatik olarak tekrarlatabilmemiz mümkün mü ?
işletim sistemi windows 10
teşekkürler
bilgisayar hergün shutdown komutu ile kapanıyor ama aynı saatlerde değil (bu problemi çözemedim)yanı bilgisayarın hergun aynı saatlerde kapanması mı
29 saniye yeterli mi? kaç saniye olmasını istersin çabuk söyle uyucamevet windows 10
Mesaj otomatik birleştirildi:
mantıklı fakat bilgisayara çok iş yükü vermektense 29 saniyede bir flan tek komut atmasının daha iyi olacağını düşünüyorum
evet yeterli teşekkür ederim29 saniye yeterli mi? kaç saniye olmasını istersin çabuk söyle uyucam
Buyur indir kontrol et, sıkıntı çıkıyor mu çalışıyor mu söyle , uyuyayım sonra.evet yeterli teşekkür ederim
çok teşekkür ederim ellerine sağlıkBuyur indir kontrol et, sıkıntı çıkıyor mu çalışıyor mu söyle , uyuyayım sonra.
Alıntıyı görüntüle
pickpocket.bat dosyasını indir - download
pickpocket.bat dosyasını indir, download. Dosya.tc .Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles6.dosya.tc