İşin görüldüyse ne mutlu bana, Rica ederim.çok teşekkür ederim ellerine sağlık
Maalesef bu bir çözüm değildirSınırsız nasıl yapıldığını hatırlamıyorum ama shutdown -a komutundan yüzlerce ya da binlercesini not defterine alt satıra geçe geçe yazılıp .bat dosyası yapılırsa olabilir
Bende ona göre dedim hocam sınırsız olmaz ama çok fazla yapmak isterse kullanabilir diye dedim daha ilersine bilgim yetmiyor kusura bakmayınİşin görüldüyse ne mutlu bana, Rica ederim.
Maalesef bu bir çözüm değildir
Ne kusuru onun için demedim eğer öyle yaparsa komut sırayla işlemez , hepsini tek satırda yazar, sanki tek komut yazmış gibi olur ..Bende ona göre dedim hocam sınırsız olmaz ama çok fazla yapmak isterse kullanabilir diye dedim daha ilersine bilgim yetmiyor kusura bakmayın
Yok hocam öyle demedim meselaNe kusuru onun için demedim eğer öyle yaparsa komut sırayla işlemez , hepsini tek satırda yazar, sanki tek komut yazmış gibi olur ..
Evet ilk öyle denedim. Sağlıklı çalışmıyor. Öyle denedim derken süre koymadan sürekli shutdown -a yazması için ayarladım. Sürekli saniyede tekrar ettiği için CMD yuksek güç tüketiyor PC yi kullanıyor boş yere.Yok hocam öyle demedim mesela
start chrome
start chrome
start chrome
Gibi dedim de
Tamam hocam saolun iyi gecelerEvet ilk öyle denedim. Sağlıklı çalışmıyor. Öyle denedim derken süre koymadan sürekli shutdown -a yazması için ayarladım. Sürekli saniyede tekrar ettiği için CMD yuksek güç tüketiyor PC yi kullanıyor boş yere.
Yukarda yoruma attım yaptığımi.
geçerli bi çözüm buluncaya kadar çok işime yarayacak teşekkürler sadece bunu pc açılışında açtığımda arka plana veya simge durumuna düşürmeye çalışacağım benim için büyük bi çözüm oldu çok bellek de tüketmiyorİşin görüldüyse ne mutlu bana, Rica ederim.
Maalesef bu bir çözüm değildir
Evet belleğe yada işlemciye bir etkisi olmaz. Sıradan bir arka plan uygulaması gibi çalışır. Şimdi uyuyacağım. Yarın akşamüstü , simge seklinde katma veya arka planda çalışmasını ekleyebilecegimi düşünüyorum.geçerli bi çözüm buluncaya kadar çok işime yarayacak teşekkürler sadece bunu pc açılışında açtığımda arka plana veya simge durumuna düşürmeye çalışacağım benim için büyük bi çözüm oldu çok bellek de tüketmiyor
Bunun yerine sorunu çözmeni tavsiye ederim. Normal bir şey değil.bilgisayar hergün shutdown komutu ile kapanıyor ama aynı saatlerde değil (bu problemi çözemedim)
geçici olarak bende shutdown -a komutunu pc de her 29 saniyede bir defa otomatık olarak çalıştırmak istiyorum
çünkü oturumunuz kapatılmak üzere uyarısını aldığımda 30 saniyede flan kapanıyor pc ve ben pc başında değilken bu döngünün geçici bir çözüm olacağını düşünüyorum
sorunu çözmek uzun sürecekBunun yerine sorunu çözmeni tavsiye ederim. Normal bir şey değil.