Neler Yeni

Çözüldü✓ Microsoft bizim haber sitelerinde ağlamaya başlamış bile.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Emre Şanda

Bu yepyeni Haber için ne kadar para verdiklerini bilmem de, bu işin içinde bir iş var.

Sanırım epey kullanıcı kaybetmiştir yada bizimkiler daha Windows 7 den yukarı çıkamamışlardır. :D ahahahdhshgxhs

Arkadaşlar hepinizi Linux'a davet ediyorum. Kurumsal olmayan işletim sistemi kullanmanızı öneririm. Artık bu yalvarışları neden yapıyorlar anlamanız lazım.

Sizin özel datalarınız lazım adamlara, peh diyelim ki lazım değil. Artık kimseye lazım olmayan özellik ve programları kaldırmaları gerekli.
Onlar inat ederse inatlarıyla kalırlar 5 kuruş kazanamazlar o zaman tıpış tıpış yola gelip kullanıcıların isteklerini yaparlar.

Siz her yeni çıkan sürüme hop diye atlarsanız adamlar kendini tekel ilan eder zaten.
Whatsapı gördünüz mü milleti Telegrama geçirmemek için ne kadar yalvardı ama bi kere ok yaydan çıkmıştır. Artık çoğu kanal telegram üzerinden haberleşip paylaşım yapıyor. Whatsap umurlarında değildir.
Valla dostum oyun odaklı sistemlerde Windows dışında hiçbir şey işimize gelmez. Ama bir yerde de haklısın. Mesela gmail üzerinden giriş yaptığım bir sürü site var. Chrome, YouTube, vb. bir çok site. Alışveriş siteleri, internet bankacılıkları var. 15 yıldır Windows kullanıyorum ve hep aynı hesaplar üzerinden işlemlerimi yapıyorum. Başka bir şeye geçebilmem mümkün değil gibi.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Valla dostum oyun odaklı sistemlerde Windows dışında hiçbir şey işimize gelmez. Ama bir yerde de haklısın. Mesela gmail üzerinden giriş yaptığım bir sürü site var. Chrome, YouTube, vb. bir çok site. Alışveriş siteleri, internet bankacılıkları var. 15 yıldır Windows kullanıyorum ve hep aynı hesaplar üzerinden işlemlerimi yapıyorum. Başka bir şeye geçebilmem mümkün değil gibi.
E tabi kullananla da sıkıntım yok sadece Microsoftun insanları ***** yerine koyduğu için kızgınım.

Öyle bir durum yaratmışlar ki sanki dünyada windowstan başka işletim sistemi yok gibi bişey. Her ne yaparlarsa insanların kabul edebileceğini düşünüyorlar

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
önünde 2 kutu içerisinde yemek var.

Bir kutu renkli içerisini göremiyorsun. Seni karanlık odada yemeye davet ediyorlar yemek yerken yemeği görmeyesin diye.

Diğeri şeffaf kutu. İçerisinde olan yemeği görüyorsun ve aydınlıkta yemeği yiyorsun.

Demem o ki ne yediğinizi bilmeden siyah kutuya atlamayın.
Niye kutunun içinde yemek yiyorum ki? Normal bir tabakta verin yiyelim, bu kadar gizem yaratmaya gerek yok.
Kullanmasını bilene her yer şeffaf

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Niye kutunun içinde yemek yiyorum ki? Normal bir tabakta verin yiyelim, bu kadar gizem yaratmaya gerek yok.
Kullanmasını bilene her yer şeffaf
İşte sen tabağı benden değil Windowstan istemelisin.
Kullanmasını biliyoruz da arka planda çalışan uygulamaların ve özelliklerin ne yaptığını bilemiyoruz.

Bir işletim sisteminde kullanıcı parolasının son kullanma tarihi gibi özellik varsa o işletim sisteminden tırsacan arkadaş.

Bilmediğin bir yolla windowsa virus girse parolana son kullanma tarihi yapıştırsa. 10 güne parayı vermezsen diyip seni zora sokarsa o zaman görüşürüz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim 1 haftadır 3 ayrı konu açtın ve hepsi benzer konulardı. Sürekli linuxu övüp kullanın falan diyorsun windowsu kötülüyorsun. Tamam anladık linux kullanıyorsun. Lütfen gereksiz konu açma 1 adet konu aç ve oraya yaz.
Yine açıcam. Başka?

Ne zaman senin açacağın konuya müdahele edersem o zaman konuşman iyi olur.

Son düzenleme:

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Murathan Çoban
Yine açıcam. Başka?

Ne zaman senin açacağın konuya müdahele edersem o zaman konuşman iyi olur.
Sizin açtığınız konuya, fark ettiyseniz eğer, 1 hafta içerisinde benzer konular açmanızdan kaynaklı bir uyarıda bulundum. Yoksa 1 adet konu açmış olsaydınız tabii ki de bir şey diyemezdim. Lütfen yazdığımı anlayarak okuyun. İyi günler dilerim

dostveviski

80+ Bronze
Yok moruk sağ ol çalıştığım şirkette windows server kullanıyoruz. Kendi kişisel işlerimde vds kiralarken bile windows server olmasına dikkat ediyorum. Windowscuyum ben. Keske telefonumda windows 11 olsaydı diyorum bazen..

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
İşte sen tabağı benden değil Windowstan istemelisin.
Kullanmasını biliyoruz da arka planda çalışan uygulamaların ve özelliklerin ne yaptığını bilemiyoruz.

Bir işletim sisteminde kullanıcı parolasının son kullanma tarihi gibi özellik varsa o işletim sisteminden tırsacan arkadaş.

Bilmediğin bir yolla windowsa virus girse parolana son kullanma tarihi yapıştırsa. 10 güne parayı vermezsen diyip seni zora sokarsa o zaman görüşürüz.
arka planda çalışan her uygulama bir özelliği var ve az kafanı kullanarak araştırsan zaten öğrenirsin
az önce bana kutuları yemeği sunan sendin şimdi windows falan diyorsun kurduğun cümlelerin devrikliğini düzelt yaz bari
windowsun kimseyi tehdit edeceği yok senin girdiğin yaptığın her şey zaten microsoftun elinden geçiyor git microsoft ofisini bas kardeşim belki o zaman istediğini yaparsın

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,572
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sizin açtığınız konuya, fark ettiyseniz eğer, 1 hafta içerisinde benzer konular açmanızdan kaynaklı bir uyarıda bulundum. Yoksa 1 adet konu açmış olsaydınız tabii ki de bir şey diyemezdim. Lütfen yazdığımı anlayarak okuyun. İyi günler dilerim
tmm

Yok moruk sağ ol çalıştığım şirkette windows server kullanıyoruz. Kendi kişisel işlerimde vds kiralarken bile windows server olmasına dikkat ediyorum. Windowscuyum ben. Keske telefonumda windows 11 olsaydı diyorum bazen..
Telefonlara da arm tabanlı windows yayınlamışlar. Kur kullan işte :)

arka planda çalışan her uygulama bir özelliği var ve az kafanı kullanarak araştırsan zaten öğrenirsin
az önce bana kutuları yemeği sunan sendin şimdi windows falan diyorsun kurduğun cümlelerin devrikliğini düzelt yaz bari
windowsun kimseyi tehdit edeceği yok senin girdiğin yaptığın her şey zaten microsoftun elinden geçiyor git microsoft ofisini bas kardeşim belki o zaman istediğini yaparsın
tmm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,098
Üyeler
166,692
Son üye
fixter63
Top Bottom