Arama sonuçları: *

• Users: Stzar
  • Order by date
  1. S

Red Notice , Merkezi İstihbarat tarzı film önerisi

Arkadaşlar merkezi istihbarat , red noticeyi felan izledim ve hoşuma gitti bu tarz aksiyon filmleri önerebilir misiniz ? Sıkıcı olmayan bol bol aksiyon olan filmler önerirseniz sevinirim.
  2. S

Laptopumda hard disk error hatası aldım

Arkadaşlar laptopu bir sabah açtığımda klavyesindeki bazı a,s,d,enter gibi tuşlar çalışmıyordu valoranta gireyim dedim , ek klavye ile fps felan baya düşüktü öncekine göre ondan sonra pc ara sıra mavi ekran vermeye başladı. Sonra 1-2 gün sonra hard disk error hatası aldım internetten izlediğim...
  3. S

İphone 10 vs İphone 11

Arkadaşlar sizce iphone 10 mu alınır yoksa iphone 11 mi ? İphone 11in dış görünüşü vb biraz daha çok hoşuma gitti fakat sizden de bilgi almak istedim sizce hangisi alınmalı?
  4. S

LGS matematik net nasıl arttırılır ?

Ortalarda genelde 15 soruda 2-3 boş oluyor. 1640446068 Okyanus master , gama fenomen b felan var. Bazı kişilerin önerisiyle aldım fakat şu an için pek uygun değilmiş.Aklımda youtubeden bu kitabın örneğin kareköklü ifadeler soru çözümünü izleyip bütün ünitenin ondan sonra kendim çözmeye çalışmak...
  5. S

Reis kolay-orta seviyelerde çözerken gerçekten boşa çalışıyormuş gibi hissediyorum çünkü yapabildiğim sorular o yüzden zora yöneldim zorlarda biraz fazla zor geldi . :D
  6. S

Temelim var konularla alakalı her şeyi biliyorum fakat kolay kaynaklardan çözünce çok kolay zorlardan çözünce çok zor geliyor.
  7. S

Merhaba 8. sınıfa gidiyorum, denemelerde genellikle matematikten 5-10 arası netim çıkıyor ve bir türlü arttıramadım. Nasıl arttırabilirim zor kaynaklarımda genelde çok boşum çıkıyor ve öncelikle YouTube'da videolu çözümleri oluyor kitapların tamamen 1 ünitesinin onları izleyip sonra test...
  8. S

Yardım Gamepower Jin alınır mı?

Rampage Comforta da bakabilirsiniz. Ben de var uygulaması üzerinden sanal 7.1 açabiliyorsun ses kasılabiliyor ve mikrofonu gerçekten çok iyi ses cızırtısız net geliyor. Yani genel olarak bence alınabilir tek sorunu kulaklık biraz büyük ve ağır kafanı başlarda yorabilir ben şuan alıştım fakat...
  9. S

LGS'ye 5 ay kaldı. 450 puan yapılır mı?

Reis bende de aynı sorun var. Başlıyorum mesela derse en ufak bir ses dikkatimi dağıtıyor dersten hemen uzaklaşıyorum. Müzik dinleyerek felan zevkle çözmeye çalıştım müzik dinlemeyi çok önermiyorlar fakat biraz da olsa çalışma azmini arttıyor haraketli dinlersen %20-30 ancak onun haricinde bende...
  10. S

:D Bende başlıyorum reis langırta bu saatten sonra. 1640029504 Matematikte kaynak önerisi yapabilir misin ?
  11. S

2019 da mı girmiştin ? O sene sınav biraz daha kolaymış ancak çalışmadan 441 acayip yüksek helal olsun.
  12. S

165 gün var sence geç kaldım mı ? Yoksa yetişir mi dershaneye gidiyorum konu eksiğim pek yok.
  13. S

Öneri almak için açtım reis konuyu nasıl çalışacağım hakkında pek bir fikrim yok. 1640027192 Nasıl oluyor reis o ya
  14. S

Pişman mısın ? Şuan 8. sınıfa dönsen ne yapardın?
  15. S

Reis yeni nesil soruları hallettin özellikle matematiktekileri ? Hiç çalışmadan nasıl oluyor ya.
  16. S

LGS'ye 165 gün kaldı ve ben çalışmamı halen düzene oturtamadım. Hedefim 450 puan %1 yüzdelik dilime girmek istiyorum fakat denemelerim 360 felan geliyor. Sizce bu saatten sonra düzene oturtup 450 alma şansım var mı yoksa geç mi kaldım ? Ve LGS'ye önceden girmiş arkadaşlar nasıl çalıştığı...
Top Bottom