İphone 10 vs İphone 11

Stzar

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar sizce iphone 10 mu alınır yoksa iphone 11 mi ? İphone 11in dış görünüşü vb biraz daha çok hoşuma gitti fakat sizden de bilgi almak istedim sizce hangisi alınmalı?

Bütçe?

Pil ömrünün kötü olması sıkıntı değilse X al bence

11'de A13 işlemci var. Alabiliyorsan 11 al bence

İphone x alınmaz. Kronik sorunlu bir model kendimin de kullanmakta olduğu İphone 11 öneririm

X’in ekranı oled miydi lcd mi?

Arkadaşlar sizce iphone 10 mu alınır yoksa iphone 11 mi ? İphone 11in dış görünüşü vb biraz daha çok hoşuma gitti fakat sizden de bilgi almak istedim sizce hangisi alınmalı?
11 tabii ki ama alacagin fiyatlara bagli

Dış görünüş olarak 10 daha iyi bu arada, 11 çok kaba duruyor. Ama teknik özellik açısından iPhone 11 fark atar, 2 nesil fark var arada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

X’in ekranı oled miydi lcd mi?
Oled. Kendisi 2 yıl önce çıkan 11 Pro gibi bir şey.

x önermem.hem eski cihaz hem de çeşitli kronik sorunları var. 11 almak daha mantıklı

Kesinlikle 11 almalısın 2 sene daha güncel model daha büyük ekran daha iyi pil, kamera vs.

11 kullandım kamera falan iyide ekranı kötü lcd panel. Oled ile aralarında uçurum var.

Geri