Neler Yeni

LGS'ye 5 ay kaldı. 450 puan yapılır mı?

Stzar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
LGS'ye 165 gün kaldı ve ben çalışmamı halen düzene oturtamadım. Hedefim 450 puan %1 yüzdelik dilime girmek istiyorum fakat denemelerim 360 felan geliyor. Sizce bu saatten sonra düzene oturtup 450 alma şansım var mı yoksa geç mi kaldım ? Ve LGS'ye önceden girmiş arkadaşlar nasıl çalıştığı hakkında bana öneri verirlerse sevinirim. 450 puan için ne yapmalıyım ? Eve beşte geliyorum günde kaç saat çalışmam gerekiyor ?

rech

80+ Bronze
LGS'ye 165 gün kaldı ve ben çalışmamı halen düzene oturtamadım. Hedefim 450 puan %1 yüzdelik dilime girmek istiyorum fakat denemelerim 360 felan geliyor. Sizce bu saatten sonra düzene oturtup 450 alma şansım var mı yoksa geç mi kaldım ? Ve LGS'ye önceden girmiş arkadaşlar nasıl çalıştığı hakkında bana öneri verirlerse sevinirim. 450 puan için ne yapmalıyım ? Eve beşte geliyorum günde kaç saat çalışmam gerekiyor ?
Burda oyalanmak yerine başlaman daha iyi olacaktır hemen başla ertelemek kadar kötü bir şey yok

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
usta lgsye 2 sene önce girdim sınavı büyütmeyin düzenli günde 2/3 saat çalış anlayarak 450 + alma gel beni ****

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
10. ben hiç çalışmadan sadece dershane ile (kovid dönemi olduğu için okulda yok devlet olduğu için adam akıllı online ders de verilmedi)
426 yaptım. Sen düşün gerisini dilimim 3,98

Stzar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10. ben hiç çalışmadan sadece dershane ile (kovid dönemi olduğu için okulda yok devlet olduğu için adam akıllı online ders de verilmedi)
426 yaptım. Sen düşün gerisini dilimim 3,98
Reis yeni nesil soruları hallettin özellikle matematiktekileri ? Hiç çalışmadan nasıl oluyor ya.

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Reis yeni nesil soruları hallettin özellikle matematiktekileri ? Hiç çalışmadan nasıl oluyor ya.
matematik 6 yanlış 3 boş
türkçe 1 yanlış
fen 1 yanlış
din 1 yanlış
gerisi full

yeni nesil soru diye gözünde büyütme

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Yeni nesil soru dedikleri şeyin kulağı tersten göstermekten pek farkı yok. Şekillerle göz korkutuyor ama mantığını oturttun mu gerisi çok kolay geliyor. Sadece yorum yeteneiğini geliştirmen lazım.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Düzenli olarak çalış günlük konu tekrarı yap 400 üstü net alırsın, 2019-2020 lgs de falan günde 2 saat çalışsan bile rahat 400-420 alınıyordu

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Hocam vaktiniz ne kadar yeterse çalışın. Sadece çok büyütmemek şartıyla molalar verin. Klişe kaçıcak ama zayıf olduğunuz konuları önce tekrar edin kazanımsaldan yeni nesile doğru tırmanın. Kazanımsal bilgiyi oturtmadan yeni nesil yapamazsınız. Arkadaşların dediği gibi banada yeni nesil sorular çok vahşi gözüküyordu okuduğunuz her cümleden bir anlam çıkarmaya çalışın. Gözünüzde çok büyütmeyin yaparım ayrıca yaparım zaten edasıyla salmayın çalışmayı.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
oyalanma başla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,672
Üyeler
164,361
Son üye