LGS'ye 5 ay kaldı. 450 puan yapılır mı?

Stzar

80+
Reaksiyon skoru
2
LGS'ye 165 gün kaldı ve ben çalışmamı halen düzene oturtamadım. Hedefim 450 puan %1 yüzdelik dilime girmek istiyorum fakat denemelerim 360 felan geliyor. Sizce bu saatten sonra düzene oturtup 450 alma şansım var mı yoksa geç mi kaldım ? Ve LGS'ye önceden girmiş arkadaşlar nasıl çalıştığı hakkında bana öneri verirlerse sevinirim. 450 puan için ne yapmalıyım ? Eve beşte geliyorum günde kaç saat çalışmam gerekiyor ?

LGS'ye 165 gün kaldı ve ben çalışmamı halen düzene oturtamadım. Hedefim 450 puan %1 yüzdelik dilime girmek istiyorum fakat denemelerim 360 felan geliyor. Sizce bu saatten sonra düzene oturtup 450 alma şansım var mı yoksa geç mi kaldım ? Ve LGS'ye önceden girmiş arkadaşlar nasıl çalıştığı hakkında bana öneri verirlerse sevinirim. 450 puan için ne yapmalıyım ? Eve beşte geliyorum günde kaç saat çalışmam gerekiyor ?
Burda oyalanmak yerine başlaman daha iyi olacaktır hemen başla ertelemek kadar kötü bir şey yok

10. ben hiç çalışmadan sadece dershane ile (kovid dönemi olduğu için okulda yok devlet olduğu için adam akıllı online ders de verilmedi)
426 yaptım. Sen düşün gerisini dilimim 3,98

10. ben hiç çalışmadan sadece dershane ile (kovid dönemi olduğu için okulda yok devlet olduğu için adam akıllı online ders de verilmedi)
426 yaptım. Sen düşün gerisini dilimim 3,98
Reis yeni nesil soruları hallettin özellikle matematiktekileri ? Hiç çalışmadan nasıl oluyor ya.

Reis yeni nesil soruları hallettin özellikle matematiktekileri ? Hiç çalışmadan nasıl oluyor ya.
matematik 6 yanlış 3 boş
türkçe 1 yanlış
fen 1 yanlış
din 1 yanlış
gerisi full

yeni nesil soru diye gözünde büyütme

Yeni nesil soru dedikleri şeyin kulağı tersten göstermekten pek farkı yok. Şekillerle göz korkutuyor ama mantığını oturttun mu gerisi çok kolay geliyor. Sadece yorum yeteneiğini geliştirmen lazım.

Düzenli olarak çalış günlük konu tekrarı yap 400 üstü net alırsın, 2019-2020 lgs de falan günde 2 saat çalışsan bile rahat 400-420 alınıyordu

Hocam vaktiniz ne kadar yeterse çalışın. Sadece çok büyütmemek şartıyla molalar verin. Klişe kaçıcak ama zayıf olduğunuz konuları önce tekrar edin kazanımsaldan yeni nesile doğru tırmanın. Kazanımsal bilgiyi oturtmadan yeni nesil yapamazsınız. Arkadaşların dediği gibi banada yeni nesil sorular çok vahşi gözüküyordu okuduğunuz her cümleden bir anlam çıkarmaya çalışın. Gözünüzde çok büyütmeyin yaparım ayrıca yaparım zaten edasıyla salmayın çalışmayı.

oyalanma başla

Geri